Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in juni 2018

Net als in mei 2018 hebben we alle* nieuwe series die in juni 2018 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

Pose

Te zien vanaf: Zondag 3 juni bij FX.
Het verhaal: Pose speelt zich af in New York in de jaren 80, en gaat over "het leven in societykringen; de opkomst van het luxe Trump-tijdperk, de literaire wereld en die van de ondergrondse homoscene".
De cast: Angelica Ross, Indya Moore, Angel Bismark Curiel, Kate Mara, Jeremy McCain en Evan Peters


Succession

Te zien vanaf: Zondag 3 juni bij HBO.
Het verhaal: Succession volgt de familie Roy’s. Logan Roy en zijn 4 kinderen runnen één van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld. Logan wordt ouder en wil een stap terug doen. Wat zal dit gaan betekenen voor de toekomst van zijn imperium?
De cast: Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Alan Ruck, Natalie Gold, Kieran Culkin en Sarah Snook.


Condor

Te zien vanaf: Woensdag 6 juni bij AUDIENCE Network.
Het verhaal: Het idealisme van de jonge CIA-analist Joe Turner laat zich in Condor testen als hij op een verschrikkelijk maar geniaal plan stuit dat het leven van miljoenen mensen bedreigt. Geïnspireerd op Sydney Pollack’s 1975 politieke thriller Three Days of the Condor.
De cast: Max Irons, William Hurt, Leem Lubany, Angel Bonanni, Kristen Hager en Christina Marie Moses.


American Woman

Te zien vanaf: Donderdag 7 juni bij TV Land.
Het verhaal: De American Woman dramedy speelt zich af in de jaren 70 en is geïnspireerd door het echte leven van Kyle Richards en speelt zich af tijdens de seksuele revolutie en de opkomst van feminisme. We volgen de alleenstaande moeder Bonnie, haar 2 dochters en haar twee beste vriendinnen. Kathleen en Diana.
De cast: Alicia Silverstone, Mena Suvari, Jennifer Bartels, Sam Morgan, Jonathan Chase en Makenna James.


Impulse

Te zien vanaf: Donderdag 7 juni bij YouTube Red.
Het verhaal: Impulse volgt de 16-jarige Henrietta, ook bekend als Henry, die ontdekt dat ze de mogelijkheid heeft om te teleporteren. De eerste keer dat ze dit beseft, zit ze in een auto met de "Golden Boy" van haar middelbare school, die haar probeert te verkrachten. Ze heeft een plotselinge aanval en teleporteert daarbij weg, waarbij ze hem onbedoeld verplettert en met een dwarslaesie achterlaat.
De cast: Maddie Hasson, Sarah Desjardins, Missie Pyle, Enuka Okuma, Graig Arnold, David James Elliot en Aidan Devine.


Marvel's Cloak & Dagger

Te zien vanaf: Donderdag 7 juni bij Freeform.
Het verhaal: In Marvel's Cloak & Dagger volgen we twee tieners, met compleet verschillende achtergronden. Ze krijgen een relatie, maar moeten ook om te gaan met hun nieuwe superkrachten. Tandy kan krachtige lichtstralen uitzenden en Tyrone kan anderen later overspoelen door de duisternis. Ze merken dat ze hun krachten gezamenlijk kunnen inzetten, al gaat dit niet altijd samen met hun prille liefde.
De cast: Olivia Holt, Aubrey Joseph, Gloria Reuben, Miles Mussenden, Carl Lunstedt, J.D. Evermore en Andrea Roth.


Strange Angel

Te zien vanaf: Donderdag 14 juni bij CBS All Access.
Het verhaal: Rupert Friend speelt in Strange Angel Ernest Donovan de ondoorgrondelijke buurman van Jack Parsons (J. Reynor), die de gids van de jonge wetenschapper wordt in de illegale onderwereld van Los Angeles, in de jaren '30. Donovan, een dolende ziel en drifter, trekt Parsons uit zijn alledaagse bestaan, in een vreemde nieuwe religie, die zijn volgelingen aanmoedigt om hun diepste en donkerste verlangens na te streven als middel om de wereld naar hun hand te zetten.
De cast: Rupert Friend, Jack Reynor en Keye Chen.


Yellowstone (2018)

Te zien vanaf: Woensdag 20 juni bij Paramount Network.
Het verhaal: John Dutton bestuurt in Yellowstone (2018) de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten, en onder constante aanvallen door degenen die het grenst - landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika.
De cast: Kevin Costner, Wes Bentley, Luke Grimes, Kelly Reilly, Cole Hauser, Dave Annable en Danny Huston.


Take Two

Te zien vanaf: Donderdag 21 juni bij ABC.
Het verhaal: Take Two wordt beschreven als een vrolijke procedurele serie, Take Two volgt Ella, de voormalige ster van een hitcrash-serie die vers-uit-rehab wanhopig is om haar carrière opnieuw te beginnen.
De cast: Rachel Bilson en Eddie Cibrian.


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in maart 2018 hun première beleven.

Op welke nieuwe serie zat jij al te wachten of welke nieuwe serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
30 mei 2018 13:26 -
Ik weet dat de serie niet in juni begint maar ik raad mensen toch aan om Reverie (https://www.mijnserie.nl/reverie/) te gaan kijken (begint op 30 mei)!

Impulse ben ik wel van plan om te kijken. Yellowstone misschien..
Reageer
avatar_Roeman
30 mei 2018 13:37
Ik heb het in mijn wensenlijst gezet, bedankt voor de tip.
Reageer
avatar_elixer
03 jun 2018 23:25 -
impulse en Marvel's Cloak & Dagger lijken me wel wat ben benieuwt
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Pier. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
2
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
5
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05