Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
John Malkovich speelt hoofdrol in The ABC Murders van BBC One

John Malkovich speelt hoofdrol in The ABC Murders van BBC One

De BBC werkt opnieuw aan de verfilming van Agatha Christie-verhalen, deze keer onder de titel The ABC Murders.
John Malkovich speelt daarin Hercule Poirot en Rupert Grint speelt Inspecteur Crome. De opnamen van de driedelige dramaserie starten in juni. De serie zal te zien zijn bij BBC One, terwijl Amazon de internationale rechten heeft.

Embed from Getty Images
John Malkovich

The ABC Murders is gesitueerd in de jaren ’30, een tijd waarin Groot-Brittannië gevaarlijk verdeeld is en achterdocht en haat in opkomst zijn. Poirot wordt geconfronteerd met een seriemoordenaar die alleen bekend is als A.B.C. Naarmate het aantal slachtoffers stijgt, is de enige aanwijzing een kopie van The ABC Railway Guide op elke plaats delict. De onderzoeken van Poirot worden voortdurend gedwarsboomd door zijn aartsvijand die vastbesloten is hem te slim af te zijn.

James Prichard, uitvoerend producent en CEO van Agatha Christie Limited, zegt: "The ABC Murders is een van de meest verontrustende en intense verhalen die ik ken. Ik ben zeer verheugd dat John Malkovich deze rol wil spelen in de eenmalige televisie-versie."

Naast Malkovich zullen ook Andrew Buchan, Eamon Farren en Tara Fitzgerald te zien zijn in de serie. Alex Gabassi, bekend van The Frankenstein Chronicles, is de regisseur.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Sproet2jes
Sproet2jes 24 mei 2018, 10:49
Verheug ik me op. John Malkovich fantastische acteur. :)☆
Log in om een reactie achter te laten