Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Serie over de butler van Batman in de maak

Er komt een serie over het vroege leven van Alfred Pennyworth, de trouwe butler van Bruce Wayne alias Batman.

De Amerikaanse zender Epix heeft een eerste seizoen besteld van de serie, die Pennyworth gaat heten.

Pennyworth is van dezelfde producenten als Gotham, de hitserie over de jonge jaren van Bruce Wayne. Eerder deze week werd bekend dat het komende vijfde seizoen van Gotham het laatste zal zijn.

Alhoewel Pennyworth ook voorkomt in Gotham, waarin hij gespeeld wordt door Sean Pertwee, is de nieuwe serie niet bedoeld als spin-off. Het personage zal dan ook opnieuw worden geïntroduceerd en vertolkt worden door een andere acteur. Volgens Deadline draait Pennyworth om de jaren waarin de butler als oud-legerofficier in dienst is getreden bij Thomas Wayne, de vader van Bruce Wayne.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_renzoroy
17 mei 2018 14:47 -
Pfff, wat is dat toch met de Batman Franchise??? Maak gewoon een vette thriller/actie serie over Batman zelf i.p.v. een prequel (gotham) en deze soort van spin-off.
Reageer
avatar_fred48
17 mei 2018 16:17 -
Veel gelijk.Serie over Batman zelf
Reageer
avatar_hansx
17 mei 2018 18:33 -
Leuk, ben benieuwd.
Reageer
avatar_TragicError
22 mei 2018 14:05 -
Van gekkigheid weten ze niet meer wat men moet vezinnen. Misschien over dire jaar de serie rondom de eekhoorns in de tuin van xe Joker
Reageer
avatar_renzoroy
22 mei 2018 14:40
haha, dat lijkt mij nou een goed idee :) ;)
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1