Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Philippe Geubels speelt man met liefdesverdriet in komedieserie Geub

De Belgische komiek Philippe Geubels krijgt een eigen televisieserie. Hij vertolkt de hoofdrol in een nieuwe komische fictiereeks op Eén, RTL 4 en Videoland. De opnames starten volgende maand al en de serie krijgt als voorlopige titel Geub.

In Geub krijgt Geubels een relationele tegenslag te verwerken wanneer zijn vrouw ervandoor gaat met een intellectuele, charismatische en 63-jarige Nederlander. Dat bezorgt Geubels een onaangenaam hoge dosis liefdesverdriet, waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt.

5482 Geubels

"Ik ben vereerd, verheugd en doodsbang", zegt Geubels over zijn acteerdebuut op tv. Geub is van de hand van Jan Dircksens en Jan Reymen, die ook meewerkten aan de serie Geubels en de Belgen. De nieuwe komedieserie wordt geproduceerd door Woestijnvis. Het eindresultaat zal in de loop van 2019 te zien zijn.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1