Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FOX brengt trailers van nieuwe series

FOX brengt trailers van nieuwe series

FOX heeft trailers gelanceerd van nieuwe series die in het seizoen 2018 - 2019 zullen verschijnen.
The Cool Kids gaat over drie vrienden uit een groep bejaarden. Alles lijkt vredig en rustig, maar dan komt er een vrouwelijke rebel die klaar staat om ze uit te dagen.

Video on youtube


Komedieserie Last Man Standing vertelt het verhaal van Mike Baxter, hoofd van een gezin dat verder bestaat uit zijn vrouw Vanessa en zijn drie dochters Kristin, Mandy en Eve. Vanessa probeert Mike te helpen zijn plek terug te veroveren in de samenleving. De komedieserie werd vorig jaar door ABC gecanceld, maar is nu overgenomen door FOX.

Video on youtube


Rel is een komedieserie, gebaseerd op het leven van Lil Rel Howery. Zijn vrouw heeft een affaire met zijn eigen kapper. Hij probeert zijn leven na de scheiding te herbouwen.

Video on youtube


The Passage is een thrillerserie over een geheime medische faciliteit van de overheid die experimenteert met een gevaarlijk virus dat alle ziekten kan genezen of de ondergang van de mensheid kan veroorzaken. De serie richt zich op een 10-jarig meisje genaamd Amy Bellafonte, die is gekozen om een proefpersoon te zijn voor dit experiment.

Video on youtube


Proven Innocent is een juridische dramaserie die zich afspeelt in een bedrijf dat onterecht veroordeeld is. Onder leiding van een felle en onverschrokken vrouwelijke advocaat met een honger naar gerechtigheid, heropent het team onderzoeken, waardoor hun eigen leven in gevaar wordt gebracht.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

sharky
sharky 15 mei 2018, 16:45
Misschien dat the Passage wat is,Fox is de laatste tijd vreemd bezig dus heb er niet veel vertrouwen in,hebben ze hiervoor nou Lucifer gecanceld en Gotham een verkort laatste seizoen voor gegeven,voor dit soort series.??Maar ze hebben de kookprogramma's wel weer vernieuwd voor de 20 duizendste keer die ben ik echt erg zat.
anonymous
anonymous 15 mei 2018, 20:27
The Excorsist is ook al gecanceld
renzoroy
renzoroy 15 mei 2018, 22:06
ja dat was al te verwachten. Het was al een verrassing dat er een 2e seizoen gekomen is.
astridje
astridje 22 mei 2018, 11:37
The Passage, de enige die nog wat kan zijn voor mij.
Log in om een reactie achter te laten