Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC lanceert trailers van Manifest, New Amsterdam en I Feel Bad

NBC lanceert trailers van Manifest, New Amsterdam en I Feel Bad

NBC is begonnen met het uitbrengen van trailers van de nieuwe komedie- en dramaseries die in het komende seizoen verschijnen. Dit zijn de eerste drie.
De eerste is Manifest, een dramaserie geproduceerd door Compari Entertainment en Warner Bros. Television. De serie draait om een groep mensen in een vliegtuig die een turbulente vlucht overleeft, om daarna te ontdekken dat de wereld vijf jaar vooruit is gegaan gedurende de periode dat ze in de lucht waren. Ze keren terug om familie en vrienden te vinden die geloven dat ze dood zijn, wat leidt tot een dieper mysterie. Schrijver en uitvoerend producent is Jeff Rake, uitvoerende producenten zijn Robert Zemeckis en Jack Rapke. De regisseur en tevens uitvoerend producent is David Frankel.

Video on youtube


New Amsterdam is een dramaserie geproduceerd door Universal Television en Pico Creek Productions. De serie volgt de briljante en charmante Dr. Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een ziekenhuis, die erop uit is om de bureaucratie te laten verdwijnen en uitzonderlijke zorg te bieden. Hij wil resultaten zien. Maar dat blijkt niet mee te vallen. De serie is van schrijver en uitvoerend producent David Schulner, regisseur en uitvoerend producent is Peter Horton en de producent is Dr. Eric Manheimer.

Video on youtube


I Feel Bad is een komedieserie geproduceerd door Universal Television, Paper Kite Productions, CannyLads Productions en 3 Arts Entertainment. De serie heeft Sarayu Blue in de hoofdrol. Zij speelt Emet, de 'perfecte' moeder, baas, vrouw, vriendin en dochter. Ok, ze is niet perfect. Ze voelt zich slecht wanneer ze een sexy droom heeft over iemand anders dan haar man, of wanneer ze pretendeert haar kinderen niet te kennen wanneer ze zich in het openbaar misdragen, of wanneer ze haar personeel gebruikt om persoonlijke problemen op te lossen. I Feel Bad komt van schrijver Aseem Batra, uitvoerende producenten zijn Amy Poehler, Dave Becky en Josh Maurer en de regisseur is Julie Anne Robinson.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten