Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FX brengt dramaserie Mr Inbetween

FX brengt dramaserie Mr Inbetween

FX komt binnenkort met de zesdelige dramaserie Mr Inbetween, gebaseerd op een korte film van de Australische acteur Scott Ryan.
Ryan is in de dramaserie zelf te zien als huurmoordenaar Ray Shoesmith. Nash Edgerton is de regisseur, co-auteur en uitvoerend producent. Michael Bennett is de producer.

De serie werd al eerder dit jaar in Australië opgenomen. Mr Inbetween gaat in première op FX in de herfst. De serie is ook te zien bij Foxtel in Australië. Er zijn al discussies over een tweede seizoen. Naast Ryan spelen de volgende acteurs mee: Damon Herriman, Justin Rosniak, Brooke Satchwell, Jackson Tozer, Nicholas Cassim, Chika Yasumura en Matt Nable.

5450 Mr Inbetween

Eric Schrier, president van de originele programmering bij FX Networks: "Scott Ryan is een van die zeldzame creatievelingen die op het scherm zijn eigen personage tot leven kan brengen en hij werkt heel goed samen met Nash Edgerton, die alle zes afleveringen regisseerde. Dit project is een grote stap bij het maken van FX Original Series in Australië."

Mr Inbetween is een uitvloeisel van de korte film The Magician uit 2004, die Ryan schreef en regisseerde, en ging ook over het personage van Ray Shoesmith. The Magician was te zien op Australische filmfestivals en kreeg meerdere onderscheidingen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten