Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix brengt dramaserie You

Netflix brengt dramaserie You

Penn Badgley speelt de hoofdrol in de nieuwe Netflix Original serie You. De grote man achter deze serie is producer Greg Berlanti.
In You draait het om een obsessieve, briljante manager van een boekwinkel die de hedendaagse technologie gebruikt om Beck (Elizabeth Lail), de vrouw van zijn dromen, op hem verliefd te laten worden.

Video on youtube


Hij gebruikt het internet en sociale media als middelen om de meest intieme details over haar te ontdekken en dichtbij haar te komen. Zijn verliefdheid wordt al snel een obsessie wanneer hij stil en strategisch ieder obstakel uit de weg ruimt. Zelfs als dit het plegen van een moord met zich meebrengt.

Beck’s beste vriendin Peach (Shay Mitchell) ziet Joe echter als een gevaarlijke stalker en lijkt gelijk te krijgen. You is een adaptatie van het boek van Caroline Kepnes en werd voor televisie bewerkt door Greg Berlanti.

Netflix heeft geen datum bekend gemaakt voor de lancering, maar laat weten dat de serie 'binnenkort beschikbaar' is. In Amerika gaat You op 9 september in première bij de zender Lifetime.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten