Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Ricky Gervais maakt zwarte komedieserie After Life voor Netflix

Ricky Gervais maakt zwarte komedieserie After Life voor Netflix

De Britse komiek, acteur en schrijver Ricky Gervais laat weten dat de productie van een zesdelige zwarte komedieserie is begonnen. Daarin speelt Gervais zelf de hoofdrol.
Via Twitter heeft Gervais gemeld dat hij er op 8 mei mee is gestart. De serie, die After Life gaat heten, gaat over een man wiens vrouw recent is overleden. Dit is voor hem de aanleiding om zelfmoord te willen plegen. Uiteindelijk ziet hij hier toch vanaf en besluit om lang genoeg door te leven om de wereld te straffen. Zijn doel wil hij bereiken door alles te zeggen en doen wat hij zelf wil.


Het is niet de eerste productie van Gervais voor Netflix. De afgelopen periode verschenen er stand-up specials, hij maakte de filmkomedie Special Correspondents en Netflix verspreidde wereldwijd de Channel 4-serie Derek. Ook deze serie bedacht Gervais, om vervolgens de hoofdrol op zich te nemen. Wanneer de nieuwe serie gaat verschijnen is nog niet bekend.

Samen met Stephen Merchant schreef en en acteerde hij ook voor de televisieseries The Office UK en Extras. Hiervoor ontving hij verschillende prijzen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten