Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Catherina Zeta-Jones in komische serie voor Facebook Watch

Facebook gaat de komische serie Queen America aanbieden. De serie van tien afleveringen zal te zien zijn op het videoplatform Facebook Watch.

De serie is een zwarte komedie over Vicki Ellis (Catherina Zeta-Jones), de meest gerespecteerde pageantcoach in het land, en Samantha Stone die hoopt dat Vicki haar kan trainen tot Miss America. Vicki is gewild als trainer omdat ze elk meisje in een winnares kan veranderen, maar als ze wordt gekoppeld aan Samantha staat haar reputatie op het spel.

Embed from Getty Images
Catherina Zeta-Jones

Queen America wordt geregisseerd door Paul Lee en is de eerste Amerikaanse televisieserie waarin Catherine Zeta-Jones meespeelt. Zij is vooral bekend van talrijke speelfilms

De serie wordt binnenkort aangeboden door Facebook Watch, een nieuwe streamingdienst van Facebook die de concurrentie moet aangaan met Netflix en andere aanbieders. Facebook Watch is sinds augustus 2017 online. Mark Zuckerberg maakte toen 1 miljard dollar vrij voor de productie van eigen series, documentaires en reality-shows. Met Queen America hoopt Facebook Watch een eerste echte topper in handen te hebben. De opnamen zijn onlangs gestart, Facebook heeft nog geen lanceerdatum gemeld.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_renzoroy
06 mei 2018 11:38 -
Facebook Watch?? Nog een streaming service? :/
Reageer
avatar_H3nDri3
06 mei 2018 13:08
Momenteel zit Facebook Watch nog in een experimentele fase en is beschikbaar voor een handjevol mensen. Je kunt Facebook niet kwalijk nemen om het te proberen.

Zo'n serie kost ze een miljoentje of 30. Wisselgeld voor Facebook. Slaat het niet aan gaan ze wel weer wat anders bedenken.
Reageer
avatar_renzoroy
06 mei 2018 13:16
Ah ok. Ja van mij mogen ze, maar bedoel er zijn al zoveel streaming diensten tegenwoordig en dan komt facebook er ook nog met 1.. .
Reageer
avatar_H3nDri3
06 mei 2018 13:33
Bijgewerkt op: 06 mei 2018 13:33
Ja er komen er steeds meer, maar in NL zijn het er maar drie en alleen Netflix is voor de meesten interessant. Alle anderen zijn hier niet beschikbaar en van de nieuwe diensten, Disney en Facebook o.a, is het niet zeker of ze ook naar Nederland komen. Ik maak me er niet zo druk om. De markt is ook niet groot genoeg voor 10 streamingdiensten. Er zullen er vanzelf een paar omvallen of fuseren.
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00