Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Catherina Zeta-Jones in komische serie voor Facebook Watch

Catherina Zeta-Jones in komische serie voor Facebook Watch

Facebook gaat de komische serie Queen America aanbieden. De serie van tien afleveringen zal te zien zijn op het videoplatform Facebook Watch.
De serie is een zwarte komedie over Vicki Ellis (Catherina Zeta-Jones), de meest gerespecteerde pageantcoach in het land, en Samantha Stone die hoopt dat Vicki haar kan trainen tot Miss America. Vicki is gewild als trainer omdat ze elk meisje in een winnares kan veranderen, maar als ze wordt gekoppeld aan Samantha staat haar reputatie op het spel.

Embed from Getty Images
Catherina Zeta-Jones

Queen America wordt geregisseerd door Paul Lee en is de eerste Amerikaanse televisieserie waarin Catherine Zeta-Jones meespeelt. Zij is vooral bekend van talrijke speelfilms

De serie wordt binnenkort aangeboden door Facebook Watch, een nieuwe streamingdienst van Facebook die de concurrentie moet aangaan met Netflix en andere aanbieders. Facebook Watch is sinds augustus 2017 online. Mark Zuckerberg maakte toen 1 miljard dollar vrij voor de productie van eigen series, documentaires en reality-shows. Met Queen America hoopt Facebook Watch een eerste echte topper in handen te hebben. De opnamen zijn onlangs gestart, Facebook heeft nog geen lanceerdatum gemeld.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

renzoroy
renzoroy 6 mei 2018, 11:38
Facebook Watch?? Nog een streaming service? :/
anonymous
anonymous 6 mei 2018, 13:08
Momenteel zit Facebook Watch nog in een experimentele fase en is beschikbaar voor een handjevol mensen. Je kunt Facebook niet kwalijk nemen om het te proberen.

Zo'n serie kost ze een miljoentje of 30. Wisselgeld voor Facebook. Slaat het niet aan gaan ze wel weer wat anders bedenken.
renzoroy
renzoroy 6 mei 2018, 13:16
Ah ok. Ja van mij mogen ze, maar bedoel er zijn al zoveel streaming diensten tegenwoordig en dan komt facebook er ook nog met 1.. .
anonymous
anonymous 6 mei 2018, 13:33
Ja er komen er steeds meer, maar in NL zijn het er maar drie en alleen Netflix is voor de meesten interessant. Alle anderen zijn hier niet beschikbaar en van de nieuwe diensten, Disney en Facebook o.a, is het niet zeker of ze ook naar Nederland komen. Ik maak me er niet zo druk om. De markt is ook niet groot genoeg voor 10 streamingdiensten. Er zullen er vanzelf een paar omvallen of fuseren.
Log in om een reactie achter te laten