Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Amazon Prime brengt thrillerserie The Feed

Guy Burnet (Counterpart), Nina Toussaint White (EastEnders), David Thewlis (Harry Potter) en Michelle Fairley (Game of Thrones) gaan een hoofdrol spelen in de thrillerserie The Feed van Amazon Prime.

De serie speelt zich af in het Londen van de nabije toekomst. Onderwerp is de familie van Lawrence Hatfield (David Thewlis). Hij is de man die een nieuwe technologie, The Feed, heeft uitgevonden. The Feed is geïmplanteerd in bijna ieders brein en stelt mensen in staat om informatie, emoties en herinneringen onmiddellijk te delen. Maar wanneer het mis gaat en gebruikers moorddadig worden, wordt het gezin uit elkaar gedreven als ze worstelen om het monster te beheersen dat ze hebben losgelaten.

Embed from Getty Images
David Thewlis

Lawrence Hatfield's vrouw Meredith (Michelle Fairley) is de CEO van het wereldwijde mega-bedrijf dat The Feed leidt. Haar eerstgeboren zoon, Tom Hatfield (Guy Burnet), ondergaat de eerste experimenten van zijn vader met het inbrengen van het neurale netwerk dat mensen verbindt met The Feed. Tom is getrouwd met Kate (Nina Toussaint White). Wanneer het jonge stel een dochter krijgt, valt dat net samen met aanpassingen in The Feed die dramatische gevolgen zullen hebben voor het gezin en de hele wereld.

Embed from Getty Images
Michelle Fairley

De opnamen starten deze maand. De tien afleveringen tellende serie The Feed wordt gemaakt door showrunner Channing Powell (The Walking Dead) en is gebaseerd op de onlangs gepubliceerde roman van Nick Clark Windo. Studio Lambert is de producent en Amazon gaat de serie in 2019 beschikbaar stellen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00