Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Spin-off van Riverdale heet Chilling Adventures of Sabrina

Spin-off van Riverdale heet Chilling Adventures of Sabrina

De spin-off van Riverdale, waarvan Netflix direct twee seizoenen heeft besteld, had tot dusver alleen een werktitel. Nu is bekendgemaakt dat de serie Chilling Adventures of Sabrina zal gaan heten.
Dat is niet echt verrassend, omdat de strips van Archie Comics (waarop de serie gebaseerd is) ook The Chilling Adventures of Sabrina heten. Op Twitter zijn zijn de eerste beelden getoond van hoofdpersonage Sabrina, gespeeld door Kiernan Shipka. Ze doet daarin erg denken aan de Sabrina zoals we die kennen van rond de eeuwwisseling.


Van het personage is al eens een serie gemaakt: Sabrina The Teenage Witch. Al had de ‘heks’ magische krachten, het was vooral een vriendelijke familieserie. In de stripverhalen, waar Sabrina onderdeel uitmaakt van het Riverdale universum, gaat het er heel wat pittiger aan toe.

Op de foto hierboven komt Shipka eveneens over als een vriendelijk en lief meisje, maar schijn bedriegt dus. In Chilling Adventures of Sabrina zijn de volgende acteurs te zien: Lucy Davis als tante Hilda, Miranda Otto als tante Zelda, Ross Lynch als Harvey Kinkle, Tati Gabrielle als haar rivaal Prudence, Chance Perdomo als haar neef Ambrose, Bronson Pinchot als slechterik/schooldirecteur George Hawthorne en Michelle Gomez als haar bezielde leraar Mary Wardell.

Wanneer het eerste seizoen zal verschijnen is nog niet bekend.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten