Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Spin-off van Riverdale heet Chilling Adventures of Sabrina

De spin-off van Riverdale, waarvan Netflix direct twee seizoenen heeft besteld, had tot dusver alleen een werktitel. Nu is bekendgemaakt dat de serie Chilling Adventures of Sabrina zal gaan heten.

Dat is niet echt verrassend, omdat de strips van Archie Comics (waarop de serie gebaseerd is) ook The Chilling Adventures of Sabrina heten. Op Twitter zijn zijn de eerste beelden getoond van hoofdpersonage Sabrina, gespeeld door Kiernan Shipka. Ze doet daarin erg denken aan de Sabrina zoals we die kennen van rond de eeuwwisseling.


Van het personage is al eens een serie gemaakt: Sabrina The Teenage Witch. Al had de ‘heks’ magische krachten, het was vooral een vriendelijke familieserie. In de stripverhalen, waar Sabrina onderdeel uitmaakt van het Riverdale universum, gaat het er heel wat pittiger aan toe.

Op de foto hierboven komt Shipka eveneens over als een vriendelijk en lief meisje, maar schijn bedriegt dus. In Chilling Adventures of Sabrina zijn de volgende acteurs te zien: Lucy Davis als tante Hilda, Miranda Otto als tante Zelda, Ross Lynch als Harvey Kinkle, Tati Gabrielle als haar rivaal Prudence, Chance Perdomo als haar neef Ambrose, Bronson Pinchot als slechterik/schooldirecteur George Hawthorne en Michelle Gomez als haar bezielde leraar Mary Wardell.

Wanneer het eerste seizoen zal verschijnen is nog niet bekend.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00