Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FremantleMedia maakt dramaserie over boeken Paulo Coelho

Er komt een dramaserie die gebaseerd is op het werk van Paulo Coelho, de schrijver die vooral bekend is van zijn bestseller De Alchemist.

Dit boek behoort niet tot de titels die in de serie aan bod komen. Wel worden thema's en personages uit de boeken De duivel en het meisje, Brida en De heks van Portobello verwerkt in de dramaserie.

5387 De duivel en het meisje

FremantleMedia North America, Random House Studio en Dancing Ledge Productions hebben een overeenkomst gesloten met Coelho over de productie. Er is niet eerder een televisieserie gemaakt op basis van zijn boeken.

Het verhaal van de nog titelloze serie zal draaien om een jonge priester, die op zelfontdekkingstocht gaat. Tijdens deze reis wordt hij achtervolgd door een CIA-agente, die bijzondere krachten bij zichzelf ontdekt. Hieruit blijkt dat zij een opmerkelijke band heeft met de priester.

Embed from Getty Images
Paulo Coelho

Coelho zal elke aflevering van de serie zelf inleiden en hierbij zijn gedachten over de thema's die aan bod komen, delen. Ook zal hij betrokken zijn bij de creatieve ontwikkeling van de serie.

Van Coelho's bestseller De Alchemist uit 1988 zijn wereldwijd meer dan 200 miljoen exemplaren verkocht en het boek is vertaald in meer dan tachtig talen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00