Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FremantleMedia maakt dramaserie over boeken Paulo Coelho

FremantleMedia maakt dramaserie over boeken Paulo Coelho

Er komt een dramaserie die gebaseerd is op het werk van Paulo Coelho, de schrijver die vooral bekend is van zijn bestseller De Alchemist.
Dit boek behoort niet tot de titels die in de serie aan bod komen. Wel worden thema's en personages uit de boeken De duivel en het meisje, Brida en De heks van Portobello verwerkt in de dramaserie.

5387 De duivel en het meisje

FremantleMedia North America, Random House Studio en Dancing Ledge Productions hebben een overeenkomst gesloten met Coelho over de productie. Er is niet eerder een televisieserie gemaakt op basis van zijn boeken.

Het verhaal van de nog titelloze serie zal draaien om een jonge priester, die op zelfontdekkingstocht gaat. Tijdens deze reis wordt hij achtervolgd door een CIA-agente, die bijzondere krachten bij zichzelf ontdekt. Hieruit blijkt dat zij een opmerkelijke band heeft met de priester.

Embed from Getty Images
Paulo Coelho

Coelho zal elke aflevering van de serie zelf inleiden en hierbij zijn gedachten over de thema's die aan bod komen, delen. Ook zal hij betrokken zijn bij de creatieve ontwikkeling van de serie.

Van Coelho's bestseller De Alchemist uit 1988 zijn wereldwijd meer dan 200 miljoen exemplaren verkocht en het boek is vertaald in meer dan tachtig talen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten