Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC en Netflix werken aan thrillerserie Black Earth Rising

De complexe thrillerserie Black Earth Rising gaat over de persoonlijke, juridische en politieke beroering die ontstaat door de vervolging van plegers van internationale oorlogsmisdaden.

Acteurs John Goodman en Michaela Coel spelen de hoofdrollen in de serie, die aanvankelijk bekend stond als The Forgiving Earth. Dat heeft de BBC maandagavond bekend gemaakt. Andere acteurs zijn Noma Dumezweni, Harriet Walter, Tamara Tunie, Lucian Msamati en Abena Ayivor.

Embed from Getty Images
Michaela Coel

Het verhaal speelt zich af in Engeland, Afrika en de VS, en draait om Kate Ashby, gespeeld door Michaela Coel, die werd gered als een jong kind tijdens de Rwandese genocide en geadopteerd door Eve Ashby (Harriet Walter). Kate is opgegroeid in Engeland en werkt nu als journalist en juridisch onderzoeker. Wanneer Eve een zaak aanhangig maakt bij het Internationaal Strafhof en een Afrikaanse ambtenaar vervolgt, brengt het verhaal Michael en Kate naar een reis die hun leven voor altijd zal veranderen.

Embed from Getty Images
John Goodman

Black Earth Rising is een achtdelige thrillerserie, geproduceerd door Drama Republic. De serie is geschreven en wordt geregisseerd door BAFTA-winnaar Hugo Blick, bekend van series als The Honourable Woman en The Shadow Line. De serie wordt in 2019 door BBC Two uitgezonden in Engeland, terwijl Netflix de wereldwijde rechten heeft.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00