Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney werkt aan animatieserie Star Wars Resistance

Disney werkt aan animatieserie Star Wars Resistance

Disney heeft laten weten dat er een animatieserie komt met als titel Star Wars Resistance. Deze wordt gemaakt door Star Wars Rebels showrunner Dave Filoni en richt zich op Kazuda Xiono, een jonge piloot die opgeleid wordt door de Resistance.
Hij krijgt de taak om op een geheime missie te gaan om de groeiende dreiging van de First Order te bespioneren.

Hoewel het nog niet bekend is wanneer we de animatieserie in Nederland kunnen zien, laat Disney weten dat het in Amerika deze herfst uitgezonden zal worden via Disney Channel. Daarna zal Star Wars Resistance via Disney XD over de hele wereld te zien zijn.

5366 Star Wars Resistance

Disney belooft dat Star Wars Resistance bekende personages zal kennen zoals BB-8, Poe Dameron en Captain Phasma (waarbij de stemmen worden verzorgd door Oscar Isaac en Gwendoline Christie), maar ook nieuwe personages zal introduceren. De serie zal zich afspelen in de periode voor de gebeurtenissen van Star Wars: The Force Awakens.

Marc Buhaj, Senior Vice President of Programming en General Manager van Disney XD, zegt het volgende over de serie: "Onze collega's bij Lucasfilm hebben een indrukwekkend verhaal verwezenlijkt rondom een nog niet besproken moment in het Star Wars-universum en we zijn enthousiast om opnieuw de samenwerking met ze aan te gaan."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten