Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Ian Somerhalder speelt hoofdrol in Netflix-dramaserie V-Wars

Netflix werkt aan tiendelige dramaserie met als titel V-Wars. Het is een vampier-drama, gebaseerd op de IDW-roman met dezelfde naam.

V-Wars draait om Dr. Luther Swann, gespeeld door Ian Somerhalder, die een wereld van horror betreedt wanneer een mysterieuze ziekte zijn beste vriend, Michael Fayne, verandert in een moorddadig roofdier dat zich met andere mensen voedt.

Naarmate de ziekte zich uitbreidt en meer mensen worden getransformeerd, ontstaan in de maatschappij tegenovergestelde kampen waarbij gewone mensen in actie komen tegen het groeiende aantal vampieren. Swann racet tegen de klok om te begrijpen wat er gebeurt, terwijl Fayne de machtige ondergrondse leider van de vampieren wordt.

Embed from Getty Images
Ian Somerhalder

De serie is gebaseerd op de V-Wars-franchise van IDW Publishing, geschreven door de bestsellerauteur Jonathan Maberry van de New York Times. High Park Entertainment produceert de serie samen met IDW Entertainment.

De producenten: ”We zijn erg blij met de medewerking van Ian Somerhalder, wegens zijn jarenlange hoofdrol en ervaring in The Vampire Diaries. Hij zal de cast van V-Wars leiden als Dr. Luther Swann en tevens optreden als regisseur. Wij zijn verheugd om samen te werken met Netflix om de veelzijdige wereld die Jonathan Maberry heeft bedacht aan een publiek over de hele wereld te laten zien."
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe komedieserie Mrs. Fletcher van HBO zal in oktober in première gaan.
Vandaag, 14:00
Betalen voor een YouTube Premium-abonnement lijkt iets minder aantrekkelijk geworden. De series die speciaal voor Premium ontwikkeld zijn, komen voor iedereen beschikbaar vanaf 24 september.
Vandaag, 13:00
1
Quiz vertelt het verhaal over het valsspeel schandaal in het spelprogramma Who Wants to be a Millionaire?
Vandaag, 12:00
Na een competitieve situatie heeft FOX de dramaserie The Twelve in handen gekregen met een put pilot*. De serie is gebaseerd op de Belgische serie De Twaalf.
Vandaag, 11:00
ITV kan geen genoeg krijgen van Endeavour. Het Britse netwerk heeft de detectiveserie nu al een achtste seizoen gegund.
Vandaag, 10:00
CBS heeft instinctief gehandeld en de serie Instinct (2018) gecanceld.
Vandaag, 09:00
2