Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Karl Urban in superheldendrama The Boys van Amazon Studios

Karl Urban in superheldendrama The Boys van Amazon Studios

Star Trek-acteur Karl Urban verschijnt weer op televisie in het superheldendrama The Boys van Amazon Studios. De dramaserie is gebaseerd op de stripreeks van Garth Ennis.
The Boys speelt zich af in een wereld waar superhelden de donkere kant van hun karakter omhelzen, en concentreert zich op een groep burgerwachten die informeel bekend staan ​​als 'de jongens' die corrupte superhelden neer willen halen. Ze zijn daarom bereid tot hevige gevechten.

Embed from Getty Images
Karl Urban

Karl Urban, wiens laatste reguliere rol in FOX’s kortstondige science-fiction drama Almost Human was, speelt Billy Butcher. Die wordt beschreven als mysterieus en brutaal, met een persoonlijke maar geheime agenda. Hij zoekt contact met Hughie (Jack Quaid) en beweert een duistere overheidsfunctionaris te zijn.

Butcher speelt in op Hughie's woede over de dood van zijn vriendin Robin (actrice nog onbekend) en maakt hem onderdeel van zijn plan om het superheldensysteem ten val te brengen. Karen Fukuhara, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford en Nathan Mitchell acteren tevens in de televisieserie.

Eric Kripke zal optreden als maker en showrunner van The Boys, die wordt geregisseerd door Seth Rogen en zijn partner Evan Goldberg. Een premièredatum voor The Boys is nog niet vastgesteld.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten