Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dramaserie Ik weet wie je bent vanaf augustus op NPO 3

Dramaserie Ik weet wie je bent vanaf augustus op NPO 3

Acteur Daan Schuurmans gaat de hoofdrol spelen in Ik weet wie je bent, een nieuwe Nederlandse dramaserie over een strafrechtadvocaat.
Andere grote rollen in de serie zijn voor Ariane Schluter, Sophie van Winden, Gaite Jansen, Jaap Spijkers, Alex Hendrickx, Ali Ben Horsting en Melody Klaver. Ik weet wie je bent moet vanaf eind augustus op NPO 3 te zien zijn, heeft KRO-NCRV donderdag bekendgemaakt. De serie staat geprogrammeerd op de zondagavond, op het tijdslot waar de afgelopen jaren Penoza te zien was.

De succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias (Schuurmans) kan zich na een auto-ongeluk niet meer herinneren wie hij is en wat er is gebeurd. Elias runt samen met een zakenpartner een prestigieus advocatenkantoor en is getrouwd met Alize (Schluter), in het dagelijks leven rechter. Als in het wrak van zijn auto bloedsporen worden gevonden van zijn verdwenen nichtje (Jansen) lijkt Elias de belangrijkste verdachte.

De opnamen van Ik weet wie je bent zijn deze maand van start gegaan. De serie telt zestien afleveringen en wordt geregisseerd door Hanro Smitsman (Vlucht HS13) en Thomas Korthals Altes (Petticoat). Het is een remake van de succesvolle Spaanse serie Sé Quién Eres; het scenario is bewerkt door Maarten Lebens (Lijn 32, Voetbalmaffia).

Embed from Getty Images
Daan Schuurmans
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten