Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Thrillerserie The City and the City vanaf 6 april bij BBC Two

Moord en spijt. Daar draait het om in The City & The City, een vierdelige thrillerserie naar de gelijknamige fantasy-misdaadroman van China Miéville met in de hoofdrol David Morrissey.

5233 TheCity

De uitzendingen starten op 6 april bij BBC Two om 22.00 uur (Nederlandse tijd). Op de grens van de steden Beszel en Ul Qumo wordt het lijk van een jonge studente aangetroffen. Wanneer Inspector Borlú op de plaats delict arriveert, is hij met stomheid geslagen.

De wijze waarop de jonge vrouw om het leven is gebracht lijkt namelijk als twee druppels water op een ander misdrijf. Een zaak die Borlú nooit heeft kunnen oplossen en hem tot op de dag van vandaag bezighoudt.

Wat volgt is een meeslepend misdaaddrama, dat Borlú laat balanceren op de grens van fantasy en werkelijkheid. Een drama op de grens van twee fictieve steden, waar het voor de bewoners streng verboden is contact met elkaar te hebben, laat staan de stadsgrens over te steken.

Video on youtube


De belangrijkste rollen worden gespeeld door Mandeel Dillon, Lara Pulver, Ron Cook en Danny Webb. Verder zijn ook Andrea Deck, Corey Johnson en Nathan Wiley te zien.
Vorige aflevering
Breach
Breach
01x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The City & The City