Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Street Fighter II wordt televisieserie

Street Fighter II wordt televisieserie

Entertainment One heeft bekendgemaakt dat er wordt gewerkt aan een televisieserie, gebaseerd op het bekende vechtspel Street Fighter II. Mark Gordon, bekend van Designated Survivor en Grey's Anatomy (2005), zal de serie produceren en financieren.
De serie haakt in op de World Warrior-verhaallijn uit de game Street Fighter II. Centraal staan de personages Ryu, Ken, Guile en Chun-Li. Samen nemen ze het op tegen M. Bison, een slechterik die de macht heeft over de wereldwijde misdaadorganisatie Shadaloo.

5183 Street Fighter II

De helden hebben hun eigen missie tegen Shadaloo, maar komen elkaar tegen tijdens het World Warrior Tournament. Deze is georganiseerd door M. Bison om de sterkste vechter van de wereld te vinden.

Joey Ansah, Jacqueline Quella en Mark Wooding, die de webserie Street Fighter: Assassin’s Fist produceerden, zullen uitvoerend producenten worden van de nieuwe Street Fighter televisieserie.

Wanneer de serie beschikbaar komt en welke zender de serie vertoont is nog niet bekend.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

renzoroy
renzoroy 26 maart 2018, 10:43
Nice, maar had dan liever een live-action serie van Mortal Kombat gezien :) (en nee, niet zoals mortal kombat konquest ;'( )
Log in om een reactie achter te laten