Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ITV laat dramaserie Beecham House maken in India

ITV laat dramaserie Beecham House maken in India

ITV heeft de dramaserie Beecham House besteld bij Bend It TV, het productiebedrijf van filmmaker Gurinder Chadha. De zesdelige serie speelt zich af aan het begin van de 19e eeuw in Delhi, en volgt het lot van de bewoners van een groot herenhuis.
De serie, geschreven door Chadha, Paul Mayeda Berges, Shahrukh Husain en Victor Levin, zal in de herfst van dit jaar worden gefilmd in India.

Embed from Getty Images
Gurinder Chadha

Het verhaal begint als de knappe voormalige soldaat, John Beecham, het huis koopt om een ​​nieuw leven te beginnen voor zijn gezin en een bedrijf te starten als handelaar. John Beecham is getuige geweest van winstbejag en uitbuiting gedurende zijn tijd bij East India Company. Vastbesloten om aan dat leven te ontsnappen, wil hij een eervol lid worden van de handelsgemeenschap in de regio.

Maar in Beecham House blijft John's leven gehuld in mysteries. Zijn komst roept speculaties en roddel op bij de bedienden en bovendien heeft Beecham's huis nog steeds donkere hoekjes die knetteren van samenzwering, disharmonie en sinistere bedoelingen. Het verhaal speelt zich af in een tijd dat de 1000 jaar oude Mughal-regering is opgestapt en de Britten wedijveren met de Maharaja's om India te claimen als hun eigen land.

Chadha zegt dat Beecham House een passieproject is, "gedreven door mijn toewijding om diverse, emotioneel boeiende verhalen te vertellen voor het reguliere internationale publiek."

Vorig jaar nam FremantleMedia een belang van 25 procent in Bend It TV, die momenteel orders heeft voor premium dramaseries voor ITV Drama, BBC Drama en Sky Atlantic. FremantleMedia International verzorgt de wereldwijde distributie van Beecham House. Caroline Levy is de producer.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten