Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Witherspoon en Washington in nieuwe serie Little Fires Everywhere

Reese Witherspoon en Kerry Washington zijn samen te zien in een nieuwe televisieserie Little Fires Everywhere van Hulu. De twee actrices gaan de serie ook produceren.

Het gaat om een dramaserie, gebaseerd op het boek Little Fires Everywhere. Dat vertelt het verhaal van een op het oog perfecte gezin Richardson, van wie het leven verstoord wordt als een moeder en dochter de bovenverdieping van hun huis huren. De auteur van het boek, Celeste Ng, is ook betrokken bij de ontwikkeling van de serie.

Embed from Getty Images
Reese Witherspoon

Er was veel interesse in de serie van Witherspoon en Washington, maar uiteindelijk gingen de rechten voor de Amerikaanse markt naar streamingservice Hulu. Het bedrijf bestelde acht afleveringen van Little Fires Everywhere. Het is nog niet bekend wanneer de serie online komt.

Producent is Hello Sunshine, die eerder Big Little Lies maakte voor HBO. Die serie won een Emmy Award.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst