Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

'Amazon werkt aan televisieserie The Dark Tower'

De website Deadline bericht dat de tv-verfilming van de boekenreeks van Stephen King (The Mist, Castle Rock) waarschijnlijk wordt opgepikt door Amazon, dat de laatste tijd steeds meer scifi- en fantasy-series aankondigt.

The Dark Tower speelt zich af in een parallelle wereld en volgt de revolverheld Roland Deschain, die op zoek gaat naar de mythische toren waar de titel naar verwijst.

5042 The Dark Tower

De serie is gebaseerd op Wizard and Glass (het vierde boek uit de reeks) en The Gunslinger (het eerste boek uit de serie).

MRC en Sony Pictures, tevens verantwoordelijk voor de gelijknamige speelfilm uit 2017 die flopte, zullen het eerste seizoen financieren.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
27 feb 2018 10:02 -
De film was niet super maar desondanks de acteurs toch nog prima te doen..
Als ze zowel Idris Elba én Matthew McConaughey weten te strikken dan zal ik kijken, maar dat gaat uiteraard niet gebeuren :P
Reageer
avatar_BadWolf
27 feb 2018 13:20 -
Persoonlijk maak ik me minder druk om welke acteur ze weten te strikken dan dat ze het verhaal een beetje volgen en ben ook heel benieuwd of Eddie en Susannah hier wel in voorkomen. Anders wordt het weer een slap aftreksel.
Reageer

Laatste nieuws

Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 16:00
The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.
Vandaag, 15:00
2
'Laat de zwendel beginnen'. IMDb.TV heeft de premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Leverage: Redemption.
Vandaag, 14:00
FX heeft de Amerikaanse misdaadserie Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen wordt deze maand uitgezonden.
Vandaag, 13:00
Naast oude bekenden zullen er ook nieuwe personage verschijnen in CSI: Vegas, de vervolgserie van CSI. CSI: Vegas werd vorige maand aangekondigd voor CBS.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56