Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in maart 2018

Overzicht nieuwe series in maart 2018

Net als in februari 2018 hebben we alle* nieuwe series die in maart 2018 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

Bad Banks

Te zien vanaf: Donderdag 1 maart bij Arte.
Het verhaal: De ambitieuze jonge bankier Jana Likam is in Bad Banks ten einde raad wanneer ze plots ontslagen wordt. Maar ze krijgt onverwachts hulp!
De cast: Paula Beer, Peter Becker, Cedric Comps, Barry Atsma en Désirée Nosbusch.
Video on youtube


B: The Beginning

Te zien vanaf: Vrijdag 2 maart bij Netflix.
Het verhaal: In een wereld die energie krijgt door geavanceerde technologie, ontvouwt zich in B: The Beginning criminaliteit en actie in de archipelagic natie. Koku, de hoofdpersoon. Keith, de legendarische onderzoeker van de koninklijke politie RIS. Een mysterieuze criminele organisatie. Een grote verscheidenheid van personages raast door de versterkte stad, terwijl die bezet wordt door de seriemoordenaar.
De stemmencast: Asami Seta, Hiroaki Hirata, Yuuk Kaji, Minoru Inaba en Hiroki Touchi.
Video on youtube


Als Je Alles Hebt Gehad!

Te zien vanaf: Zondag 4 maart bij BNNVARA.
Het verhaal: Marc-Marie Huijbregts en Paul de Leeuw nemen op zondagavond de week door in het nieuwe televisieprogramma Als Je Alles Hebt Gehad! Wat viel ze op? Waar staan ze graag nog even bij stil? En wat willen ze elkaar en de kijkers niet onthouden?
De presentatoren: Marc-Marie Huijbregts en Paul de Leeuw.

Reverie

Te zien vanaf: Dinsdag 6 maart bij NBC.
Het verhaal: Een voormalige detective, gespecialiseerd in menselijk gedrag, wordt in Reverie gevraagd mee te werken aan een vitual reality programma. Dit programma heeft gevaarlijke en onbedoelde gevolgen...
De cast: Sarah Shahi, Kathryn Morris, Dennis Haysbert, Sendhil Ramamurthy, Jessica Lu, Hannah Levien en Jay Lenton.

Life Sentence

Te zien vanaf: Woensdag 7 maart bij The CW.
Het verhaal: Wanneer Stella in Life Sentence ontdekt dat haar terminale kanker is genezen, moet ze leren leven met de keuzes die zij en de mensen dicht bij haar hebben moeten maken. Omdat ze er voor heeft gekozen om te leven alsof ze dood gaat moet ze nu vanaf vooraan beginnen.
De cast: Lucy Hale, Carlos PenaVega, Elliot Knight en Gillian Vigman.
Video on youtube


The Oath

Te zien vanaf: Donderdag 8 maart bij Crackle.
Het verhaal: The Oath gaat een wereld binnen vol bendes/gangs, bestaand uit degenen die hebben gezworen te beschermen, verdedigen en licht te schijnen op de corrupte geheime genootschappen. Waar leden doen wat ze moeten doen, om elkaar te beschermen van vijandelijke buitenstaanders en binnenin hun eigen troepen.
De cast: Sean Bean, Katrina Law, Elisabeth Röhm, Ryan Kwanten en Joseph Julian Soria.
Video on youtube


A.I.C.O. –Incarnation-

Te zien vanaf: Vrijdag 9 maart bij Netflix.
Het verhaal:A.I.C.O. –Incarnation speelt zich af in de nabije toekomst in Japan in het jaar 2035. Een groot incident dat bekend staat als `Burst` was veroorzaakt door onderzoek naar kunstmatige leven. Een bepaalde AI genaamd "Materie" heeft de Kurobe-kloof uitgehold. Het betreden van de onderzoeksstad, die als de laatste hoop van de mensheid is genoemd, is door de overheid verboden. Twee jaar later, werd Aiko Tachibana, een 15-jarig meisje dat haar familie verloor van het incident, verteld door een transfer student genaamd Yuuya Kanzaki de waarheid dat Aiko niet wist over een geheim verborgen in haar lichaam. De sleutel om het mysterie op te lossen is naar verluidt in het primaire punt, het centrum van Burst. Wanneer een jongen en een meisje, die de toekomst van de mensheid dragen, elkaar ontmoeten, wat zal dan de nieuwe waarheid zijn?
De stemmencast: Haruka Shiraishi, Yuusuke Kobayashi, Ai Kayano en Ryouta Tekeuchi.
Video on youtube


Deception (2018)

Te zien vanaf: Zondag 11 maart bij ABC.
Het verhaal: Cameron Black is in Deception (2018) 's werelds grootste illusionist. Tenminste, dat is wat mensen hem vroeger noemen - voordat zijn grootste geheim werd blootgesteld en zijn carrière werd vernietigd. Nog erger, Cameron heeft goede reden om te geloven dat dit geen toeval was.
De cast: Jack Cutmore-Scott, Olfenesh Hadera, Laila Robins, Lenora Crichlow, Vinnie Jones, Amaury Nolasco en Justin Chon.
Video on youtube


Rise (2018)

Te zien vanaf: Dinsdag 13 maart bij NBC.
Het verhaal: Rise (2018) is een werkende klasse middelbare school dramaserie waar de studenten tot leven komen onder de begeleiding van een gepassioneerde leraar en familieman wiens toewijding aan het programma een hele stad stimuleert. Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal.
De cast: Josh Radnor, Rosie Perez, Auli'i Cravalho, Rarmian newton, Amy Forsyth, Shirley Rumierk en Ted Sutherland.
Video on youtube


For the People (2018)

Te zien vanaf: Dinsdag 13 maart bij ABC.
Het verhaal: For the People (2018) is gesitueerd in het Federale Hof van het Zuidelijk District van New York (SDNY), ook wel bekend als "The Mother Court", en volgt gloednieuwe advocaten die werken voor zowel de verdediging als de openbare aanklager, omdat ze werken voor/met de meest spraakmakende en high-stakes gevallen in het land – als hun persoonlijke leven elkaar kruisen.
De cast: Britt Robertson, Jasmin Savoy Brown, Regé-Jean Page, Ben Rappaport en Hope Davis.
Video on youtube


On My Block

Te zien vanaf: Vrijdag 16 maart bij Netflix.
Het verhaal: Vier slimme vrienden navigeren hun weg door de triomfen en pijn van het leven op een middelbare school in de ruige binnenstad.
De cast: Brett Gray, Sierra Capri, Jason Genao, Diego Tinoco en Jessica Marie Garcia.
Video on youtube


Instinct (2018)

Te zien vanaf: Zondag 18 maart bij CBS.
Het verhaal: Dr. Dulan Reinhart, een begaafde auteur, universiteitsprofessor en voormalig CIA agent wordt in Instinct (2018) weer teruggetrokken in zijn oude leven door NYPD detective Lizzie Needham om haar te helpen een seriemoordenaar te stoppen die het eerste boek van Reinhart gebruikt als leidraad.
De cast: Alan Cumming en Bojana Novakovic.
Video on youtube


Krypton

Te zien vanaf: Woensdag 21 maart bij Syfy.
Het verhaal: In Krypton, twee generaties voor de vernietiging van de thuisplaneet van Superman, volgen we Seg-El, de legendarische grootvader van de Man of Steel - wiens House of El verbannen was. Als Kryptons leiderschap in chaos verkeert, komt Seg-El de tijdreiziger Adam Strange van de Aarde tegen, die hem waarschuwt dat hij tegen de tijd racet om zijn geliefde wereld van chaos te redden. Strijdend om de eer van zijn familie te herstellen en diegenen van wie hij houdt te beschermen, moet Seg ook kiezen tussen leven en dood: het redden van zijn thuisplaneet, of die vernietigd laten worden om zijn toekomstige kleinzoon te redden.
De cast: Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Wallis Day, Ian McElhinney, Aaron Pierre, Shaun Sipos en Ann Ogbomo.
Video on youtube


Station 19

Te zien vanaf: Donderdag 22 maart bij ABC.
Het verhaal: Station 19 is een spin-off van de langlopende populaire serie Grey's Anatomy en volgt de belevenissen van de mannen en vrouwen uit een brandweerkazerne in Seattle.
De cast: Jason George, Jaina Lee Ortiz, Grey Damon, Alberto Frezza, Danielle Savre, Jay Hayden en Barrett Doss.
Video on youtube


The Mechanisme

Te zien vanaf: Vrijdag 23 maart bij Netflix.
Het verhaal: The Mechanism is losjes gebaseerd op het grootste corruptieschandaal uit de Braziliaanse geschiedenis. Het onderzoek naar dit schandaal begon als een doorsnee zaak tegen witwassers, maar al snel leidde deze zaak naar de hoogste regionen van de Braziliaanse samenleving. Zelfs een voormalig president was volgens de onderzoekers betrokken bij deze immense witwasoperatie.
De cast: Selton Mello, Carol Abras en Enrique Diaz.
Video on youtube


Sword Gai: The Animation

Te zien vanaf: Vrijdag 23 maart bij Netflix.
Het verhaal: Een vrouw sterft in Sword Gai: The Animation een verdachte dood in het bos. Naast haar vindt de zwaardsmid Amon een pasgeboren jongen met een tragisch lot en neemt hem in. Ongeveer 10 jaar later verliest deze jongen die Gai heet en die de leerling van Amon is geworden, zijn rechterarm bij een ongeluk tijdens het maken van een zwaard. Amon besluit een zwaard te nemen genaamd "Shiryuu", een zwaard met demonische machten dat al generaties lang wordt doorgegeven en het in een kunstmatige arm voor Gai vormt. Dat was het begin van alles ... Het verhaal van deze jongen, die een is geworden met een demonisch wapen en wordt getrokken in een wreed lot waarin hij talloze veldslagen moet doorstaan, kan worden gezien als ofwel het verhaal van "een prachtig wapen en een lelijk persoon" of van "de wreedheid van wapens en de schoonheid van mensen. " Dit is een compleet nieuwe wereld van strip noir.
De stemmencast: Toshihiko Seki, Jouji Nakata, Tomokazu Sugita en Hiro Shimono.
Video on youtube


Alexa & Katie

Te zien vanaf: Vrijdag 23 maart bij Netflix.
Het verhaal: Boezemvriendinnen Alexa en Katie starten op de middelbare school en voelen zich buitenstaanders net op het moment dat het belangrijkste is om erbij te horen.
De cast: Emery Kelly, Tiffani Thiessen, Paris Berelc en Isabel May.

Trust (2018)

Te zien vanaf: Zondag 25 maart bij FX.
Het verhaal: De beproevingen en triomfen in Trust (2018) van een van Amerika's rijkste en ongelukkigste families, de Gettys. Verteld over meerdere seizoenen en verspreid over de twintigste eeuw, begint de serie in 1973 met de ontvoering van John Paul Getty III, een erfgenaam van het Getty-oliefortuin, door de Italiaanse maffia in Rome.
De cast: Donald Sutherland, Hilary Swank, Harris Dickinson, Michael Esper en Brendan Fraser.
Video on youtube


Barry

Te zien vanaf: Zondag 25 maart bij HBO.
Het verhaal: Ex-Marine Barry die in het Midwesten werkt als huurmoordenaar en erg eenzaam en ontevreden is in zijn leven, reist met tegenzin naar Los Angeles om iemand te vermoorden. Daar aangekomen belandt hij plotseling in het theatercircuit.
De cast: Bill Hader, Sarah Goldberg, Stephen Root, Henry Winkler en Glenn Fleshler.
Video on youtube


The Terror

Te zien vanaf: Maandag 26 maart bij AMC.
Het verhaal: In The Terror vindt de bemanning van een Koninklijke marine expeditie, die op zoek is naar de verraderlijke arctische Noordwest passage , in plaats van een passage een monsterlijke jager.
De cast: Jared Harris, Tobias Menzies, Ciarán Hinds, Paul Ready, Greta Scacchi, Ian Hart en Adam Nagaitis.
Video on youtube


Splitting Up Togheter (US)

Te zien vanaf: Dinsdag 27 maart bij ABC.
Het verhaal: Het verhaal van een echtpaar van wie het huwelijk wordt herbevestigd door hun scheiding.
De cast: Oliver Hudson, Jenna Fischer, Van Crosby en Olivia Keville.
Video on youtube


Alex, Inc.

Te zien vanaf: Woensdag 28 maart bij ABC.
Het verhaal:In Alex, Inc. Zien we een man van midden-30, met vrouw en kinderen, die de beslissing neemt om zijn baan op te zeggen en de harde wereld van het ondernemerschap te betreden.
De cast: Zach Braff, Hilary Ann Matthew, Michael Imperioli, Elisha Henig, Audyssie James en Tiya Sircar.
Video on youtube


Siren (2018)

Te zien vanaf: Donderdag 29 maart bij Freeform.
Het verhaal: Siren (2018) vertelt het verhaal van de stad Bristol Cove, dat geobsedeerd is door zeemeerminnen. Het leven van alle inwoners verandert als er daadwerkelijk zeemeerminnen aan land komen. Deze gebeurtenis leidt al snel tot een oorlog.
De cast: Alex Roe, Eline Powell, Rena Owen, Ian Verdun, Fola Evans-Akingbola, Sibingile Mlambo, Chad Rock, Aylay Marzolf en Sedale Threatt Jr.
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in maart 2018 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt of zelfs gewijzigd worden, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

migu329
migu329 27 februari 2018, 08:11
Deception, misschien een nieuwe Castle.. dus eens proberen
anonymous
anonymous 27 februari 2018, 09:23
Alleen Instinct lijkt mij wel leuk.
dylano1803
dylano1803 27 februari 2018, 11:25
Mij lijkt Siren wel interessant
Frodootje
Frodootje 27 februari 2018, 11:38
Er springt niet direct iets bovenuit, maar wellicht ga ik Trust eens proberen vanwege Donald Sutherland.
anonymous
anonymous 27 februari 2018, 20:36
Ik wacht op homeland serie 7 op netflix
shijk
shijk 5 maart 2018, 16:24
The Mechanisme & The Oath.
Log in om een reactie achter te laten