Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Bone Church van Stephen King wordt televisieserie

Een gedicht van Stephen King, The Bone Church, is het uitgangspunt voor een nieuwe televisieserie.

5030 StephenKing

King is een Amerikaanse schrijver van onder meer horror- en sciencefictionverhalen en thrillers. Hij is bekend van series als 11.22.63, Under the Dome, Mr. Mercedes en Haven. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe Stephen King serie Castle Rock bij Hulu.

The Bone Church vertelt het verhaal van een groep avonturiers die een jungle-expeditie ondernemen. Slechts drie van de 32 avonturiers komen levend terug.

Een van de overlevenden vertelt het verhaal van zijn ervaringen in een bar. Veel expeditieleden zijn op gruwelijke wijze gestorven nadat de groep iets ontdekt had dat niet voor het menselijk oog is bedoeld, zegt hij.

King schreef het gedicht in de jaren ’60, en maakte een verbeterde versie voor zijn boek The Bazaar of Bad Dreams in 2015.

Chris Long en David Ayer van Cedar Park Entertainment maken de serie. Het is nog onbekend welke zender de serie gaat vertonen.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
25 feb 2018 14:03 -
Hopelijk wordt die net zo goed als Mr Mercedes en niet zo slecht als The Mist :)
Reageer

Laatste nieuws

Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Vandaag, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2