Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Serie over boek Judas in de maak voor Videoland

Serie over boek Judas in de maak voor Videoland

RTL gaat een dramaserie maken van het boek Judas, dat geschreven is door Astrid Holleeder. De serie wordt in eerste instantie gemaakt voor Videoland, maar het is nog onbekend wanneer deze te zien zal zijn.

Aanvankelijk wilde RTL dit nieuws nog niet naar buiten brengen, maar actrice Marit van Bohemen, bekend van haar rollen in Onderweg naar Morgen en Voetbalvrouwen, is maandag uit de rechtbank gezet tijdens het Holleeder-proces.

De actrice heeft tijdens het proces geluidsopnames gemaakt en dat mag natuurlijk niet. Zij maakte een 30 seconden lange opname van de getuigenis van Sonja Holleeder om zo beter in haar rol te komen. Zij zal namelijk de lievelingszus van Willem Holleeder spelen in de serie.

De rechtbank kon niks anders doen dan Marit eruit te zetten. De uitzetting is opgepikt door een verslaggever van RTL Boulevard die tijdens het proces aanwezig was. RTL Boulevard is rond gaan bellen en kwam er toen achter dat er een serie in de maak is.

De serie zal bestaan uit zes afleveringen. Marit heeft inmiddels ook gereageerd. Zij schaamt zich dood en laat weten: ''Ik was me van geen kwaad bewust.''

5003 Judas
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten