Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Caesars, nieuwe serie van Martin Scorsese

Martin Scorsese gaat samenwerken met Michael Hirst aan een nieuwe serie rond de jonge jaren van de Romeinse leiders, The Caesars.

De Amerikaanse regisseur Martin Scorsese gaat zich samen met de Britse schrijver Michael Hirst storten op de jonge vitaliteit van de historische Romeinse heersers, te beginnen met de opkomst van Julius Caesar. De pilot schijnt al geschreven te zijn en de omlijning van de rest van de serie schijnt ook al klaar te liggen. Het is de bedoeling om een serie te maken van meerdere seizoenen.

Michael Hirst is bekend van zijn werk aan de History-serie Vikings. Ook werkte hij aan series als The Tudors en Camelot. Scorsese maakte als uitvoerend producent de HBO-series Vinyl en Boardwalk Empire. Waarbij hij van de eerder genoemde series één aflevering regisseerde.

Het is de bedoeling dat de opnames van The Caesars in de zomer van 2019 in Italië van start gaan en de serie zal dan in 2020 in première gaan.
Embed from Getty ImagesMartin Scorsese
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramaserie Pose is niet vernieuwd met een vierde seizoen en eindigt dus met het aankomende derde seizoen, dat in mei zal verschijnen.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Wataha. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 14:00
Het vervolg van de populaire Amerikaanse komedieserie Frasier uit 1993 gaat in productie bij Paramount+.
vrijdag, 13:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Britse misdaadserie The Serpent is vanaf begin volgende maand te zien op Netflix. Tom Shankland (The Missing) heeft twee afleveringen geregisseerd.
vrijdag, 11:00
De voor de GLAAD Award-genomineerde Alec Mapa voegt zich bij de cast van een nog titelloze, nieuwe komedieserie van ABC.
vrijdag, 10:00