Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Caesars, nieuwe serie van Martin Scorsese

Martin Scorsese gaat samenwerken met Michael Hirst aan een nieuwe serie rond de jonge jaren van de Romeinse leiders, The Caesars.

De Amerikaanse regisseur Martin Scorsese gaat zich samen met de Britse schrijver Michael Hirst storten op de jonge vitaliteit van de historische Romeinse heersers, te beginnen met de opkomst van Julius Caesar. De pilot schijnt al geschreven te zijn en de omlijning van de rest van de serie schijnt ook al klaar te liggen. Het is de bedoeling om een serie te maken van meerdere seizoenen.

Michael Hirst is bekend van zijn werk aan de History-serie Vikings. Ook werkte hij aan series als The Tudors en Camelot. Scorsese maakte als uitvoerend producent de HBO-series Vinyl en Boardwalk Empire. Waarbij hij van de eerder genoemde series één aflevering regisseerde.

Het is de bedoeling dat de opnames van The Caesars in de zomer van 2019 in Italië van start gaan en de serie zal dan in 2020 in première gaan.
Embed from Getty ImagesMartin Scorsese
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wat is het spannend, sommige series gaan nek aan nek. Wil je dat jouw favoriete serie gaat winnen is het nu de tijd om te stemmen.
Vandaag, 14:00
Er zijn slechts drie afleveringen uitgezonden van het achtste seizoen, maar nu al heeft The Blacklist te horen gekregen dat het een negende seizoen krijgt.
Vandaag, 12:00
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.
Gisteren, 16:00
Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.
Gisteren, 15:00
Babou Ceesay (Guerrilla) gaat de hoofdrol vervullen in Wolfe, daarnaast is er meer casting nieuws over de serie die Paul Abbott (Shameless) schreef voor Sky.
Gisteren, 12:00