Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Caesars, nieuwe serie van Martin Scorsese

Martin Scorsese gaat samenwerken met Michael Hirst aan een nieuwe serie rond de jonge jaren van de Romeinse leiders, The Caesars.

De Amerikaanse regisseur Martin Scorsese gaat zich samen met de Britse schrijver Michael Hirst storten op de jonge vitaliteit van de historische Romeinse heersers, te beginnen met de opkomst van Julius Caesar. De pilot schijnt al geschreven te zijn en de omlijning van de rest van de serie schijnt ook al klaar te liggen. Het is de bedoeling om een serie te maken van meerdere seizoenen.

Michael Hirst is bekend van zijn werk aan de History-serie Vikings. Ook werkte hij aan series als The Tudors en Camelot. Scorsese maakte als uitvoerend producent de HBO-series Vinyl en Boardwalk Empire. Waarbij hij van de eerder genoemde series één aflevering regisseerde.

Het is de bedoeling dat de opnames van The Caesars in de zomer van 2019 in Italië van start gaan en de serie zal dan in 2020 in première gaan.
Embed from Getty ImagesMartin Scorsese
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Gisteren, 11:00
1
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Gisteren, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Gisteren, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
maandag, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
maandag, 15:00