Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Chucky krijgt een eigen televisieserie

Chucky krijgt een eigen televisieserie

Hi, I’m Chucky. Wanna play? En dan begon de ellende in de Child’s Play films. Nu mag Chucky de boel op de televisie op zijn kop gaan zetten.

Child’s Play de filmfranchise is alweer 30 jaar uit. De eerste horrorfilm met de beroemde moordende pop Chucky stampt uit 1988. De franchise heeft intitaal zeven zogeheten slasherfilms gehad.

Child’s Play begint met de seriemoordenaar Charles Lee Ray die 's avonds dodelijk gewond raakt tijdens een beschieting door de detective Mike Norris, voor hij aan zijn verwondingen bezwijkt breekt hij bij een speelgoedwinkel. Met behulp van een voodoo-spreuk legt hij zijn ziel in één van de bij kinderen geliefde "good-guy"-poppen Chucky (foto).
Embed from Getty Images

En nu is er een televisieserie in de maak volgens Bloody Disgusting. Schrijver en regisseur Don Mancini zal de nieuwe horrorserie leven inblazen. Volgens Mancini werd er in de laatste film Cult of Chucky uit 2017 expres een hint gegeven naar een mogelijke serie. Net als de films zal de serie duister en verontrustend worden.

Mancini gaat de serie maken met producent David Kirschner en Brad Dourif zal waarschijnlijk terugkeren als de stem van Chucky. Volgens Kirschner zal de televisieserie geen reboot worden, maar een vervolg op de films. Er worden in totaal acht afleveringen gemaakt van elk 60 minuten.

Is het een goed idee om van Child’s Play een serie te maken? Of hoort Chucky niet thuis in een serie?


Embed from Getty Images
Don Mancini
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

madjack_kramer
madjack_kramer 13 februari 2018, 09:54
Ben benieuwd
JanWillemK
JanWillemK 13 februari 2018, 11:39
I'm in! Eén van de weinige horror films waar ik altijd geïnteresseerd in ben geweest.
peter1981
peter1981 13 februari 2018, 14:39
Het kan niet slechter worden dan de laatste aantal films. :-) Hopelijk weten de makers de kwaliteit van de eerste 3 delen weer terug te brengen! Dan kan het wel wat worden!!
E71
E71 13 februari 2018, 18:02
Inderdaad. Met uitzondering van de Child's Play films waren de films gewoon slecht.
Log in om een reactie achter te laten