Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meerdere Star Wars series voor Disney en meer Disney nieuws

Meerdere Star Wars series voor Disney en meer Disney nieuws

Voor de fans van Star Wars is er goed nieuws. Disney heeft aangegeven dat er meer series in de pijplijn zitten.

Disney CEO Bob Iger heeft bekendgemaakt dat er meerdere series van Star Wars worden ontwikkeld voor de nieuwe streamingdienst van Disney. Welke dat precies zijn is nog niet bekend. Iger vertelde: “We ontwikkelen een paar Star Wars-series, specifiek voor de Disney-app. We hebben eerder al bekendgemaakt dat we op het punt staan tenminste één van die projecten te onthullen. Omdat de deal nog niet helemaal rond is, kunnen we nog niets specifieks bekendmaken. Ik denk dat je zal ontdekken dat het talent dat hieraan verbonden is… behoorlijk significant is.”

Verleden jaar november werd er gemeld dat er wordt gewerkt aan een live-action serie van Star Wars dat op de nieuwe streamingdienst van Disney te zien zou moeten zijn. Dat zal waarschijnlijk laat in 2019 gaan worden of zelfs in 2020. Disney heeft bekendgemaakt dat de nieuwe concurrent van Netflix pas laat in 2019 gelanceerd wordt. Er zal meer dan genoeg te zien zijn op de streamingdienst van Disney, want alle Marvel en FOX (de filmkant) is al in handen van Disney.

Embed from Getty Images
Bob Iger
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
anonymous 8 februari 2018, 19:59
sorry, maar Disney heeft van marvel een 3e rangs bedrijf gemaakt waar veel mensen over klagen. en de laatste Star Wars was een verschrikkelijjke domme film. ik heb een beetje hoop gekregen dat de mensen van Game of Thrones. aan de nieuwe films gaan werken. ik hoop dus op beter. maar tot dan kijk ik het liefst de originele trilogie opnieuw
E71
E71 8 februari 2018, 21:10
Daar sluit ik me bij aan. Alhoewel ik de Captain America en Avengers films wel goed vind. Maar Thor b.v. dat vind ik tot nu toe, 3 keer niks. Onbegrijpelijk waarom zovelen Ragnarok zo goed vinden. Ik heb hem niet eens afgekeken. En ja, laatste Star Wars was niet heel goed. Maar het kan altijd nog slechter. Ik noem; The Phantom Menace en Attack of the Clones. En de originele trilogie zal altijd de beste blijven.
RooRay
RooRay 8 februari 2018, 21:13
The phantom menace en attack of the clones waren onder leiding van lucas, de franchise werd pas na de tweede trilogie van disney
E71
E71 8 februari 2018, 22:54
Dat klopt. Ik wou dan ook alleen even aangeven dat The Last Jedi niet de slechtste van de Star Wars films is. Wie er ook verantwoordelijk voor is.
Log in om een reactie achter te laten