Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Arnold Schwarzenegger in nieuwe western van Amazon

Arnold Schwarzenegger in nieuwe western van Amazon

Het zal zijn eerste grote televisierol worden. Arnold Schwarzenegger gaat in de nieuw te ontwikkelen Amazon-western Outrider een federale agent spelen.

De actieheld Arnold Schwarzenegger gaat in de nieuwe Amazon serie Outrider zijn eerste grote televisierol spelen. We hebben de acteur al eerder op de televisie kunnen bewonderen als presentator in The Apprentice (US) en hij had een gastrol in Two and a Half Men, Tales from the Crypt en The Streets of San Francisco.

Outrider is een miniserie die zich afspeelt in Oklahoma Indian Territory, in de late 1800’s. Een hulp-sheriff krijgt van een beruchte rechter niet alleen de taak om een legendarische schurk op te sporen in, maar ook moet hij samenwerken met een meedogenloze federale agent, gespeeld door Schwarzenegger.

Mocht het project, geschreven door door Trey Calloway (APB) en Mark Montgomery, doorgaan dan zal het de eerste grote hoofdrol zijn voor de Terminator-acteur. Schwarzenegger zal samen met Mace Neufeld (Tom Clancy's Jack Ryan) optreden als uitvoerend producent.
Embed from Getty Images
Arnold Schwarzenegger
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 8 februari 2018, 10:08
weer een om over te slaan Schwarzenegger heeft zijn topjaren allang achter gelaten. het was een geweldige actiefilmster. een van de grootste van de jaren 80. maar het is tijd voor niieuw bloed.
renzoroy
renzoroy 8 februari 2018, 11:40
ben benieuwd. Schwarzenegger is nog steeds cool :) (Escape Plan, The Last Stand)
anonymous
anonymous 8 februari 2018, 11:44
Maar dit wordt dus eerst een pilot in Amazon's fantastische pilot-week? Kijken of hij over een jaar opgepakt wordt dan en dan maar hopen dat het langer duurt dan één seizoen.
Log in om een reactie achter te laten