Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Arnold Schwarzenegger in nieuwe western van Amazon

Het zal zijn eerste grote televisierol worden. Arnold Schwarzenegger gaat in de nieuw te ontwikkelen Amazon-western Outrider een federale agent spelen.

De actieheld Arnold Schwarzenegger gaat in de nieuwe Amazon serie Outrider zijn eerste grote televisierol spelen. We hebben de acteur al eerder op de televisie kunnen bewonderen als presentator in The Apprentice (US) en hij had een gastrol in Two and a Half Men, Tales from the Crypt en The Streets of San Francisco.

Outrider is een miniserie die zich afspeelt in Oklahoma Indian Territory, in de late 1800’s. Een hulp-sheriff krijgt van een beruchte rechter niet alleen de taak om een legendarische schurk op te sporen in, maar ook moet hij samenwerken met een meedogenloze federale agent, gespeeld door Schwarzenegger.

Mocht het project, geschreven door door Trey Calloway (APB) en Mark Montgomery, doorgaan dan zal het de eerste grote hoofdrol zijn voor de Terminator-acteur. Schwarzenegger zal samen met Mace Neufeld (Tom Clancy's Jack Ryan) optreden als uitvoerend producent.
Embed from Getty Images
Arnold Schwarzenegger
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
08 feb 2018 10:08 -
weer een om over te slaan Schwarzenegger heeft zijn topjaren allang achter gelaten. het was een geweldige actiefilmster. een van de grootste van de jaren 80. maar het is tijd voor niieuw bloed.
Reageer
avatar_renzoroy
08 feb 2018 11:40 -
ben benieuwd. Schwarzenegger is nog steeds cool :) (Escape Plan, The Last Stand)
Reageer
avatar_anonymous
08 feb 2018 11:44 -
Maar dit wordt dus eerst een pilot in Amazon's fantastische pilot-week? Kijken of hij over een jaar opgepakt wordt dan en dan maar hopen dat het langer duurt dan één seizoen.
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Vandaag, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Vandaag, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 11:00
CBC maakt een serie bewerking van Son of a Critch: A Childish Newfoundland Memoir van Mark Critch. De auteur gaat zelf ook een rol spelen in de serie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft bekend gemaakt wie de tegenspelers van Michelle Monaghan (Messiah (2020)) wordt in Echoes, een nieuwe Netflix-serie.
Vandaag, 09:00
TNT heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Snowpiercer nog voor de start van het derde seizoen al vernieuwd met een vierde seizoen.
Gisteren, 14:00