Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Online dramaserie Dagboek van een Minnares vanaf 6 februari ook bij Net5

Online dramaserie Dagboek van een Minnares vanaf 6 februari ook bij Net5

De online dramaserie Dagboek van een Minnares is vanaf 6 februari om 23.00 uur ook wekelijks te bekijken bij Net5. Eerder zond videoplatform Telegraaf VNDG de serie, een verfilming van de gelijknamige column op Vrouw.nl, online uit in korte vorm.

Bij Net5 zijn meerdere afleveringen samengevoegd tot één en deze worden iedere dinsdagavond gedurende vijf weken wekelijks uitgezonden.

Marieke ’t Hart, hoofdredacteur Vrouw: “Op Vrouw.nl is het feuilleton Het Dagboek van een Minnares al ruim twee jaar een succes. Iedere zaterdag verschijnt er een nieuwe column die door 100.000 mensen wordt gelezen. Dat Will Koopman de column heeft verfilmd voor videoplatform Telegraaf VNDG vervulde me al met trots, maar dat het nu ook bij Net5 wordt uitgezonden vind ik natuurlijk helemaal geweldig!”

Dagboek van een Minnares draait om hoofdrolspelers Laura en Mark, gespeeld door Eva Laurenssen en Viggo Waas. Wanneer Laura als een blok valt voor de charmante oudere Mark blijkt al snel dat hij getrouwd is, maar dat is nog niet alles…

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten