Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Televisieserie op basis van boek over Donald Trump

Televisieserie op basis van boek over Donald Trump

Er komt een televisieserie die gebaseerd is op het controversiële boek Fire and Fury over Donald Trump. Dat heeft entertainmentwebsite The Hollywoord Reporter gemeld.

Fire and Fury schetst een onthutsend beeld van de Amerikaanse president. De auteur heeft voor het boek circa tweehonderd gesprekken gevoerd met de hoogste medewerkers van de president. Ook heeft hij een gesprek gehad met Trump zelf. Het boek is vanaf zaterdag ook in Nederland te koop.

Producent Endeavor Content is nu de eigenaar van de televisie- en filmrechten. Naar verluid is er meer dan 10 miljoen dollar voor betaald. Het is nog niet bekend door wie de serie wordt uitgezonden en wanneer de reeks op tv te zien zal zijn.

Bron: Televizier/MijnSerie.nl

Embed from Getty Images
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
anonymous 19 januari 2018, 10:46
nee, deze sla ik zeker over, al vele malen door diverse instanties gezegd dat deze schrijver onzin verkoopt als waarheid
anonymous
anonymous 19 januari 2018, 15:41
Denk dat je de schrijver verward met de president.
anonymous
anonymous 19 januari 2018, 11:51
de schrijver is geen reporter hoor bjjanssen007 maar een schrijver die zelf uitgenodigd is door trump en hij er ook niet elke dag heen hoeft voor zijn werk en dus kan schrijvern wat hij wil
KoNijn
KoNijn 19 januari 2018, 11:52
waarom zou je dit nu willen doen ?
Log in om een reactie achter te laten