Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Snowpiercer krijgt volledig seizoen van TNT

Snowpiercer krijgt volledig seizoen van TNT

De pilot van de nieuwe futuristische serie Snowpiercer is in goede aarde gevallen bij TNT, ze hebben er een volledig seizoen van besteld.

Snowpiercer is een nieuwe sciencefiction-serie, gebaseerd op de iconische Franse graphic novel Le Transperceneige en de verfilming van de gelijknamige Bong Joon Ho film uit 2013. Snowpiercer speelt zich af in een periode van zeven jaar nadat de wereld een bevroren wereld is geworden door een enorme ecologische ramp en laat zien hoe de laatste levende mensen proberen te overleven door hun leven door te brengen in een enorme trein die constant rondjes rijdt over de aarde.

De pilot werd geregisseerd door Scott Derrickson (Sinister) en neergepend door Josh Friedman (Emerald City). In de serie van TNT gaan onder andere Jennifer Connelly (The $treet), Daveed Diggs (The Get Down), Lena Hall (All My Children), Annalise Basso (Cold), Antonio Cayonne (UnREAL), Katie McGuinness, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Alison Wright, Sam Otto, Roberto Urbina en Sheila Vand een rol spelen.

Sarah Aubrey, uitvoerend vicepresident van originele programmering bij TNT zei over Snowpiercer: “Ik ben persoonlijk een enorme fan van de epische film van Bong Joon Ho. Ik pakte de kans om zijn originele visie te eren en die wereld en karakters uit te breiden met een divers en award-winnende cast. Sciencefiction is een perfect genre om issues als ras, klasse, geslacht en natuurlijke bronnen te bestuderen met gedachten provocerende en spannende verhaalvertelling. Snowpiercer zal deze relevante issues gaan ontdekken terwijl het op een wilde en actievolle reis gaat.”

De eerste aflevering zal ergens in 2018 in première gaan bij TNT. MijnSerie houd je op de hoogte van ontwikkelingen rond de opnames en datums.

Ken jij de film Snowpiercer? Ga jij Snowpiercer de serie op je nog-te-kijken lijstje zetten?


Embed from Getty ImagesSarah Aubrey
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten