Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in januari 2018

Net als in december 2017 hebben we alle* nieuwe series die in januari 2018** uitkomen voor je op een rijtje gezet.

McMafia

Te zien vanaf: Maandag 1 januari bij BBC One.
Het verhaal: In McMafia is Alex Goodman, de Engelstalig opgevoede zoon van een voormalige Russische 'Godfather', die al zijn gehele leven probeert te ontsnappen aan zijn Families duistere, criminele betrokkenheid. Hij heeft zijn eigen legitieme zaken en een high-minded vriendin, Rebecca, maar al snel wordt hij gedwongen om zijn demonen onder ogen te zien - letterlijk en figuurlijk - met als doel; zijn dierbaren te beschermen. Alex wordt diep de criminele wereld ingetrokken. Hij wordt niet alleen geconfronteerd met de maffia, maar ook met de Mexicaanse cocaïne kartels, Pakistaanse drugsbaronnen en Balkan smokkelaars.
De cast: James Norton, David Strathairn, Aleksey Serebryakov, Maria Shukshina en Juliet Rylance.


LA to Vegas

Te zien vanaf: Dinsdag 2 januari bij FOX.
Het verhaal: LA to Vegas is een sitcom over een groep van underdogs die hun plaats in de wereld zoeken. De scenes worden afgespeeld op de vrijdagavond-vlucht van LA naar Vegas en zondag terug met mensen aan boord die allemaal hopen om als winnaar terug te komen.
De cast: Dylan McDermott, Ed Weeks, Kim Matula en Olivia Macklin.


Grown-ish

Te zien vanaf: Woensdag 3 januari bij Freeform.
Het verhaal: Grown-ish is de spin-off van de komedie Black-ish. De komedie Grown-ish volgt de oudste dochter van de Johnsons Zoey als zij naar de universiteit gaat en er achter komt dat niet alles gaat zoals zij het wil nu ze het ouderlijk nest heeft verlaten.
De cast: Francia Raisa, Year Shahidi, Trevor Jackson en Emily Arlook.


9-1-1

Te zien vanaf: Woensdag 3 januari bij FOX.
Het verhaal: In 9-1-1 krijgen we op een vlotte manier een indruk van de levens en carrières van de eerste hulpverleners ter plaatse - politieagenten, ambulancepersoneel en brandweerlieden - de mensen die hun eigen levens op het spel zetten om anderen te helpen.
De cast: Angela Bassett, Connie Britton en Peter Krause.


Hard Sun

Te zien vanaf: Zaterdag 6 januari bij Hulu.
Het verhaal: In het hedendaagse Londen zijn detectives Robert Hicks en Elaine Renko in Hard Sun tegelijk partners en vijanden, die er naar streven de wet te handhaven en hun dierbaren te beschermen in een wereld dat dagelijks meer afglijdt naar een zekere ondergang. Hicks is een familieman en een goeie toegewijde detective. Tevens is hij ook uiterst corrupt. Renko is lastig en beschadigd, maar een absolute onomkoopbare en integere detective. Ook al verschillen de doeleinden van de twee detectives over de moralen en het sociale spectrum en ze elkaar werkelijk niet vertrouwen voor goede redenen, zullen ze toch op één of andere manier moeten leren samen te werken als ze het einde van de wereld willen overleven.
De cast: Jim Sturgess en Agyness Deyn.


The Chi

Te zien vanaf: Zondag 7 januari bij Showtime.
Het verhaal: The Chi speelt zich af in de keiharde stad Chicago, waarin een groep Afro-Amerikaanse jongeren moeten zien te overleven. De jongeren kennen elkaar in eerste instantie niet, maar worden aan elkaar gelinkt doordat ze zich in dezelfde lastige situaties bevinden.
De cast: Jason Mitchell, Alex Hibbert, Jacob Latimore en Ntare Guma Mbaho Mwine.


Alone Together

Te zien vanaf: Woensdag 10 januari bij Freeform.
Het verhaal: In Alone Together zijn er twee misfits van verschillende achtergronden die proberen naam te maken in een ijdele en status-obsessiecultuur van Los Angeles. Tijdens hun zoektocht vinden ze verlossing in hun mannelijke/vrouwelijke, strikt platonische vriendschap.
De cast: Esther Povitsky en Benji Aflalo.


Black Lightning

Te zien vanaf: Dinsdag 16 januari bij The CW.
Het verhaal: Jefferson Pierce heeft zijn beslissing gemaakt. Hij heeft zijn geheime identiteit en pak jaren geleden achter zich gelaten, maar als zijn dochter gerekruteerd wordt door een lokale misdaadbende, wordt hij als de superheld Black Lightning teruggetrokken in de strijd tegen het kwaad.
De cast: Cress Williams, Nafessa Williams, China Anne McClain en Christine Adams.


Britannia

Te zien vanaf: Donderdag 18 januari bij Sky Atlantic (UK).
Het verhaal: Britannia is een dramaserie dat plaatsvindt in 43AD als het Romeinse Keizerlijke Leger, vastberaden en angstaanjagend, terugkeert om het Keltische hart van Britannia te heroveren. Britannia is een mysterieus land dat wordt geregeerd door warriorvrouwen en krachtige druïden, die de kracht van de onderwereld kunnen gebruiken.
De cast: Kelly Reilly, David Morrissey, Nikolaj Lie Kaas en Hugo Speer.


The Resident

Te zien vanaf: Zondag 21 januari bij FOX.
Het verhaal: In The Resident begint een idealistische jonge arts zijn eerste dag onder het toezicht van een stoere, briljante senior bewoner die het gordijn terugtrekt op alle goede en kwade in de hedendaagse geneeskunde. Levens kunnen worden gered of verloren, maar verwachtingen zullen altijd worden verbrijzeld.
De cast: Matt Czuchry, Emilie VanCamp, Manish Dayal en Bruce Greenwood.


Mosaic

Te zien vanaf: Maandag 22 januari bij HBO.
Het verhaal: In Mosaic check je een verhaallijn, waarbij je elke keer focust op een ander personage. De keuzes die je maakt beïnvloeden vervolgens het verhaal. Door het wisselende perspectief krijgen sommige scènes een compleet andere lading en betekenis. Het lijkt nog het meest op een ‘avonturenboek’, waarin je af en toe moest kiezen hoe het verhaal verder ging.
De cast: Sharon Stone, Jennifer Ferrin, Devin Ratray, Maya Kazan, James Ransone en Zandy Hartig.


The Alienist

Te zien vanaf: Maandag 22 januari bij TNT.
Het verhaal: The Alienist speelt zich af in het jaar 1896 en volgt de excentrieke psycholoog Laszlo Kreizler, die een reeks gruwelijke moorden op jonge mannelijke prostituees op moet lossen. Hij krijgt hulp van John Moore, een illustrator voor de krant, en Sara Howard, een jonge vrouw met de ambitie om de eerste vrouwelijke detective in New York te worden. The Alienist is een adaptatie van het boek van Caleb Carr.
De cast: Dakota Fanning, Daniel Brühl en Luke Evans.


Waco

Te zien vanaf: Woensdag 24 januari bij Paramount Network.
Het verhaal: Waco is gebaseerd op de ware gebeurtenissen uit 1993, toen de ATF en FBI het complex van David Koresh en de Branch Davidians in Waco 51 dagen belegerd hadden.
De cast: Taylor Kitsch, Michael Shannon, Andrea Riseborough en Shea Whigham.


Counterpart

Te zien vanaf: Zondag 28 januari bij Starz.
Het verhaal: De spionagethriller Counterpart volgt een man genaamd Howard Silk, een wiel van lage rang in een bureaucratische machine van een UN-spionnenagentschap, gestationeerd in Berlijn. Wanneer Howard er achterkomt dat zijn organisatie een geheim bewaart hoe je naar een parallel universum kan reizen, wordt hij meegezogen in een schaduwwereld van intriges, gevaar en bedrog. De enige man die hij kan vertrouwen is 'Prime', zijn bijna identieke tegenhanger in deze parallelle wereld.
De cast: J.K. Simmons, Olivia Williams, Harry Lloyd en Ulrich Thomsen.


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in januari 2018 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

**Wijzigingen voorbehouden.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_SeriePiraat
28 dec 2017 19:42 -
Counterpart proberen... zie verder niet echt iets bijzonders..
Reageer
avatar_4thaarts
29 dec 2017 12:23 -
Counterpart ziet er interessant uit, verder de BBC series (Brits>Amerikaans) en The Alienist een kans geven wordt het voor mij.
Reageer
avatar_Olga2000
29 dec 2017 17:19 -
Ik ga zeker McMaffia kijken. Brittania is ook interessant (voor mij dan), maar ik weet dan niet op welke zender/onDemand ik die zou kunnen kijken. Downloaden doe ik al jaren niet (niet omdat illegaal is of omdat bang ben voor c*t Brain of zo).
Reageer
avatar_toetje1977
03 jan 2018 23:44 -
Waco, Hard sun, Counterpart en The alienist staan op mijn lijstje!
Reageer
avatar_Frodootje
06 jan 2018 12:45 -
Counterpart in ieder geval. The alienist en hard sun wellicht ook.
Reageer

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Gisteren, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Gisteren, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
dinsdag, 14:08