Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
MijnSerie bij 3FM over de eerste Nederlandse Netflix-serie Undercover

MijnSerie bij 3FM over de eerste Nederlandse Netflix-serie Undercover

Op 22 november werd er bekendgemaakt dat bij Netflix de eerste Nederlandse serie in de maak is, genaamd Undercover. 3FM stak zijn licht op bij MijnSerie over deze nieuwe serie.

Undercover, de eerste Nederlands/Belgische Netflix-serie, vertelt het verhaal over één van de grootste XTC-producenten in de wereld: Ferry Bouman. Hij heeft een fijn leven in zijn villa op de grens van België en Nederland. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Bouman’s territorium betreden, om zo zijn leven te infiltreren en het netwerk op te rollen. Undercover is als serie geïnspireerd op een reeks ware gebeurtenissen.

In Undercover, dat geheel Nederlandstalig zal zijn, spelen acteurs als Anna Drijver (Zwarte Tulp), Frank Lammers (Als De Dijken Breken), Elise Schaap (Familie Kruys) Kevin Janssens (Vermist) en Tom Waes (Wauters vs. Waes). Undercover wordt een coproductie de Vlamingen. Voor de serie werkt Netflix samen met het Vlaamse productiebedrijf De Mensen, distributeur Dutch Filmworks en de Vlaamse puvblieke omroep VRT.

Showrunner Nico Molenaar (Vermist) vertelde: “Ik ben ontzettend trots en enthousiast om deel uit te maken van Netflix’ eerste Belgisch-Nederlandse coproductie. Met sterren zoals Frank Lammers, Anna Drijver, Tom Waes, Elise Schaap en Kevin Janssens hebben we toptalent uit beide landen verzameld. Dankzij Netflix kunnen we dit internationale, spannende, grappige en sexy verhaal met een wereldwijd publiek delen.”

Kai Finke van Netflix vult aan: “Het is erg opwindend om samen te werken met Nico, Jan, hun fantastische team bij De Mensen, VRT en Dutch Filmworks. We brengen Undercover naar onze Netflix-abonnees over de hele wereld. En we zijn vooral erg enthousiast dat de serie zijn Nederlandse première op Netflix krijgt.”

Een bron die nauw betrokken is bij de serie vertelde: “Ik mag niets verklappen, maar wat ik wel kan vertellen is dat de opnames al in juni 2017 van start zijn gegaan.” Undercover gaat in 2019 wereldwijd in première op Netflix, behalve in Frankrijk, Oostenrijk, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Daar wordt de serie eerst door lokale omroepen uitgezonden, in Vlaanderen waarschijnlijk op Eén.

Mark + Ramon van 3FM belden naar MijnSerie om te vragen wat er nu zo bijzonder was aan deze aankondiging; luister het fragment hieronder.



Zet jij Undercover op je te-kijken-lijst?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten