Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

MijnSerie bij 3FM over de eerste Nederlandse Netflix-serie Undercover

Op 22 november werd er bekendgemaakt dat bij Netflix de eerste Nederlandse serie in de maak is, genaamd Undercover. 3FM stak zijn licht op bij MijnSerie over deze nieuwe serie.

Undercover, de eerste Nederlands/Belgische Netflix-serie, vertelt het verhaal over één van de grootste XTC-producenten in de wereld: Ferry Bouman. Hij heeft een fijn leven in zijn villa op de grens van België en Nederland. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Bouman’s territorium betreden, om zo zijn leven te infiltreren en het netwerk op te rollen. Undercover is als serie geïnspireerd op een reeks ware gebeurtenissen.

In Undercover, dat geheel Nederlandstalig zal zijn, spelen acteurs als Anna Drijver (Zwarte Tulp), Frank Lammers (Als De Dijken Breken), Elise Schaap (Familie Kruys) Kevin Janssens (Vermist) en Tom Waes (Wauters vs. Waes). Undercover wordt een coproductie de Vlamingen. Voor de serie werkt Netflix samen met het Vlaamse productiebedrijf De Mensen, distributeur Dutch Filmworks en de Vlaamse puvblieke omroep VRT.

Showrunner Nico Molenaar (Vermist) vertelde: “Ik ben ontzettend trots en enthousiast om deel uit te maken van Netflix’ eerste Belgisch-Nederlandse coproductie. Met sterren zoals Frank Lammers, Anna Drijver, Tom Waes, Elise Schaap en Kevin Janssens hebben we toptalent uit beide landen verzameld. Dankzij Netflix kunnen we dit internationale, spannende, grappige en sexy verhaal met een wereldwijd publiek delen.”

Kai Finke van Netflix vult aan: “Het is erg opwindend om samen te werken met Nico, Jan, hun fantastische team bij De Mensen, VRT en Dutch Filmworks. We brengen Undercover naar onze Netflix-abonnees over de hele wereld. En we zijn vooral erg enthousiast dat de serie zijn Nederlandse première op Netflix krijgt.”

Een bron die nauw betrokken is bij de serie vertelde: “Ik mag niets verklappen, maar wat ik wel kan vertellen is dat de opnames al in juni 2017 van start zijn gegaan.” Undercover gaat in 2019 wereldwijd in première op Netflix, behalve in Frankrijk, Oostenrijk, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Daar wordt de serie eerst door lokale omroepen uitgezonden, in Vlaanderen waarschijnlijk op Eén.

Mark + Ramon van 3FM belden naar MijnSerie om te vragen wat er nu zo bijzonder was aan deze aankondiging; luister het fragment hieronder.Zet jij Undercover op je te-kijken-lijst?


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00