Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Game Hitman wordt serie

Game Hitman wordt serie

Al eerder werden de Hitman-games verfilmd, met niet zo heel veel succes. Hulu gaat nu een poging wagen om er een succesvolle televisieserie van te maken.

De serie van Hulu zal ontwikkeld worden door scenarist Derek Kolstad (John Wick) en is gebaseerd op de game-franchise dat in 2000 werd gelanceerd. Daarbij gaat het om de in een lab gemaakte moordenaar met de codenaam 47, naar de barcode die sinds zijn jeugd achterop zijn hoofd getatoeƫerd is. Het spel laat de speler toe vrij te bepalen hoe hij de opgelegde moorden uitvoert: ofwel heel stil en sluw, met behulp van vermommingen en verdoving, ofwel als een massamoordenaar, die iedereen die zijn weg kruist neerknalt.

47 is in de games een amorele, emotieloze moordenaar, maar heeft wel een enorme schare fans. De games lenen zich uitstekend voor een serie, daar de moordenaar diverse doelen kan hebben en op verschillende manieren die doelen kan vermoorden. Verdere details zijn schaars, maar MijnSerie houdt het nieuws rondom Hitman in de gaten.

Ken jij de games of de films van The Hitman? Zou er een aardige serie uit kunnen komen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

sarlottje
sarlottje 17 november 2017, 22:14
Ga ik zeker proberen!
anonymous
anonymous 17 november 2017, 22:45
Er is nog nooit echt een goede Hitman-film gemaakt. Ik hoop dat de serie de games wel eer aandoet.
Sproet2jes
Sproet2jes 17 november 2017, 23:16
Lijkt me wel wat. Ga zeker proberen.
Log in om een reactie achter te laten