Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Game Hitman wordt serie

Al eerder werden de Hitman-games verfilmd, met niet zo heel veel succes. Hulu gaat nu een poging wagen om er een succesvolle televisieserie van te maken.

De serie van Hulu zal ontwikkeld worden door scenarist Derek Kolstad (John Wick) en is gebaseerd op de game-franchise dat in 2000 werd gelanceerd. Daarbij gaat het om de in een lab gemaakte moordenaar met de codenaam 47, naar de barcode die sinds zijn jeugd achterop zijn hoofd getatoeëerd is. Het spel laat de speler toe vrij te bepalen hoe hij de opgelegde moorden uitvoert: ofwel heel stil en sluw, met behulp van vermommingen en verdoving, ofwel als een massamoordenaar, die iedereen die zijn weg kruist neerknalt.

47 is in de games een amorele, emotieloze moordenaar, maar heeft wel een enorme schare fans. De games lenen zich uitstekend voor een serie, daar de moordenaar diverse doelen kan hebben en op verschillende manieren die doelen kan vermoorden. Verdere details zijn schaars, maar MijnSerie houdt het nieuws rondom Hitman in de gaten.

Ken jij de games of de films van The Hitman? Zou er een aardige serie uit kunnen komen?


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_sarlottje
17 nov 2017 22:14 -
Ga ik zeker proberen!
Reageer
avatar_H3nDri3
17 nov 2017 22:45 -
Er is nog nooit echt een goede Hitman-film gemaakt. Ik hoop dat de serie de games wel eer aandoet.
Reageer
avatar_Sproet2jes
17 nov 2017 23:16 -
Lijkt me wel wat. Ga zeker proberen.
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00