Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dietland nieuwe serie met Julianna Margulies

Dietland nieuwe serie met Julianna Margulies

Voor het eerste sinds The Good Wife zal Julianne Margulies weer een grote rol gaan spelen in een serie.

Margulies is gecast om een rol te gaan spelen in de nieuwe, licht satirische dramaserie Dietland, gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarai Walker. Margulies speelde vanaf 2009 tot 2016 in de populaire advocatenserie van CBS, The Good Wife. Daarvoor won ze twee Emmy´s.

Het verhaal schijnt een licht op de obsessie voor het ideale gewicht en draait om de zwaarlijvige Plum Kettle (Joy Nash, The Mindy Project). Ze staat op het punt om een chirurgische ingreep uit te laten voeren, maar wordt plots meegezogen in een onderwereld van twee rivaliserende groepen feministen, die vrij extreme methodes hanteren. Margulies speelt Kitty Montgomery, een ambitieuze schrijfster Kitty voor een tijdschrift, die tot haar grote schrik ziet hoe feministische terroristen de levens van haar collega’s ruïneren.

Dietland wordt uitvoerend geproduceerd door Marti Noxon (UnREAL), samen met Jason Gold voor AMC Studios. Noxon vertelde: “Julianna is diabolisch getalenteerd en beeldschoon, wat haar perfect maakt om onze Kitty te spelen. Ik ben echt vereerd om de mogelijkheid te krijgen om met haar samen te werken. Ze is een zeer speciaal mens en een zeldzame acteur. Ik kan niet wachten om te beginnen en voor de wereld om met deze serie kennis te maken.” Het eerste seizoen van Dietland krijgt tien afleveringen en gaat in 2018 in première bij AMC.

Ben jij blij om Margulies weer terug te gaan zien op de televisie?


Embed from Getty ImagesJoy Nash
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

antimidant
antimidant 18 november 2017, 18:27
yep, fijn om naar te kijken..
Log in om een reactie achter te laten