Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Spin-off serie van Bad Boys in de maak

Spin-off serie van Bad Boys in de maak

Er zijn slechts enkele details bekendgemaakt over de mogelijke nieuwe serie gebaseerd op de film Bad Boys (1995). Eén van die details is dat Gabrielle Union de hoofdrol gaat spelen.

Een derde film is nog steeds in de maak, maar deze lijkt niet echt van de grond te komen. Deadline weet nu te melden dat er een televisieserie komt, gebaseerd op één van de karakters uit de film van Michael Bay. Het karakter is special agent Sydney ‘Syd’ Burnett, de zus van Marcus, gespeeld in de film door Martin Lawrence. In de film had zij een relatie met Mike Lowry, gespeeld door Will Smith.

In de film uit 2003, Bad Boys II, speelde Union (Being Mary Jane) al de rol van Syd. Die rol zal zij dus gaan herhalen in de serie. Jerry Bruckheimer treedt op als producent en Brandon Margolis en Brandon Sonnier (The Blacklist) zijn verantwoordelijk voor het script. Helaas zijn er verder geen details bekendgemaakt. MijnSerie houdt het nieuws rond de Bad Boys spin-off nauwgezet in de gaten.

Wat denk jij van een spin-off van Bad Boys?


Embed from Getty ImagesGabrielle Union
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

E71
E71 31 oktober 2017, 17:13
Is ook een idee als je geen fantasie of inspiratie hebt. Overal een spin-off van gaan maken. Ik zou het in ieder geval niet op mijn kijklijst zetten.
Karzal
Karzal 31 oktober 2017, 22:52
Bad Boys vond ik vroeger toch echt wel goed hoor... kan goed uitpakken, zoals lethal weapon.
E71
E71 31 oktober 2017, 23:22
Lethal weapon (de serie), is ook niet aan mij besteed.
Karzal
Karzal 1 november 2017, 09:57
to each their own :)
E71
E71 1 november 2017, 14:32
Zo is het!
Log in om een reactie achter te laten