Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Film American Gangster krijgt prequel-serie

Film American Gangster krijgt prequel-serie

De film American Gangster uit 2007 krijgt een prequel en Forest Whitaker zal er een rol in gaan spelen.

De bedenker van de Netflix-serie Narcos, Chris Brancato, werkt op dit moment aan een serie die een prequel moet gaan worden van de film American Gangster uit 2007 met Denzel Washington en Russell Crowe in de hoofdrollen. De serie zal zich gaan afspelen in de jaren 60 van New York in de wijk Harlem. De serie speelt zich vijf jaar eerder af dan de film, waarin we maffiabaas Bumpy Johnson gaan volgen, een rol van Forest Whitaker (Roots (2016).

Johnson was goed bevriend met Malcolm X. In de serie zal dan ook te zien zijn hoe de onderwereld van New York in aanraking komt met de bekende Civil Rights Movement. De muziek van de serie zal naar verluidt worden verzorgd door rapper Kendrick Lamar. Hoe de serie precies gaat heten, het zal wel een variatie gaan worden op American Gangster, en wie de serie gaat uitzenden is nog niet bekend.

Heb jij de film American Gangster gezien? Is de prequel een serie die je zou gaan kijken?


Embed from Getty Images
Forest Whitaker
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

GoonerJenny
GoonerJenny 28 oktober 2017, 09:30
American gangster is een film die goed blijft en je meerdere keren kan zien. Als de maker van Narcos een zelfde sausje over kan gooien ben ik heel benieuwd naar t resultaat. Ga deze zeker kijken!
Log in om een reactie achter te laten