Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Spielberg gaat samen met Apple Amazing Stories terugbrengen

De zakenkrant The Wall Street Journal meldt dat Apple eigen series en films wil maken en daarvoor hebben ze de firma Amblin Television van Steven Spielberg ingehuurd.

Door afspraken te maken met Amblin Television en NBC Universal (eigendom van kabelgigant Comcast) zou Apple nieuwe afleveringen van Amazing Stories willen maken. Amazing Stories verkent de fantasierijke geest van Steven Spielberg. Amazing Stories is een ongelooflijke verzameling van korte verhalen uit de creatieve geest van Steven Spielberg. De serie heeft twee seizoenen gekend in de jaren '80.

Volgens de Wall Street Journal zou Apple 1 miljard dollar hebben uitgetrokken om zelf Original Content te kunnen gaan maken. Eerder in 2017 had Apple twee voormalig Sony-medewerkers, Jamie Erlicht en Zack Van Amburg, weten te strikken. Beiden zijn onder andere bekend van Breaking Bad, The Crown en Sneaky Pete.

Amazing Stories krijgt tien afleveringen en die gaan een slordige 5 miljoen dollar per aflevering kosten. Het lijkt erop dat Bryan Fuller meewerkt aan de serie, samen met samen met Patton Oswalt, Kumail Nanjiani, Emily Gordon en Jane Goldman. NBC vertelt: “Het is fantastisch om weer samen te werken met onze collega’s Zack {Van Amburg} en Jamie {Erlicht} in hun nieuwe positie bij Apple. We houden ervan om vooraan te staan bij Apple’s investeringen in series en kunnen niets beters bedenken om dat te doen met Spielbergs geliefde Amazing Stories-franchise en het genie van Bryan Fuller aan het roer.”

Het is niet duidelijk wanneer Apple met original Apple series en films komt.

Wat denk jij van het feit dat ook Apple series en films wil maken?


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk