Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Komt er een televisieserie van V for Vendetta?

Als het aan de Britse zender Channel 4 ligt, komt er een televisieserie gebaseerd op de film V for Vendetta.

De film uit 2005 was een wereldwijd succes. Met een opbrengst van 132,5 miljoen dollar kon de film, gebaseerd op de comic V for Vendetta van Alan Moore, een groot succes worden genoemd. Als het aan Channel 4 ligt, zal V ook naar het kleine scherm komen. De voorbereidingen lijken al bezig te zijn.

De comic en de film vertelden het verhaal van V en stelde de vraag: Wat doe je als je land naar de verdommenis gaat, omdat het is overgenomen door hypocriete uitzuigers, en je het parlementsgebouw niet kunt opblazen vanwege je gezin? In een toekomstig Engeland met een totalitair regime neemt gemaskerde wreker V (in de film gespeeld door Hugo Weaving) het op tegen deze onderdrukkers. Het boek (dat een meditatie over verlies van vrijheid en individualiteit is) lijkt niet alleen de filmmakers te hebben geïnspireerd, maar ook de televisiemakers.

Helaas heeft Channel 4 niet veel meer details vrijgegeven. Het wachten is dus op meer nieuws over de serie V for Vendetta. MijnSerie houd je op de hoogte.

Ken jij de comic of de film V for Vendetta? Zou je naar de serie kijken?


Embed from Getty ImagesHugo Weaving
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_winthoos
12 okt 2017 14:12 -
Interessant. Film was geweldig.
Reageer
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk