Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Idris Elba bedenkt en speelt hoofdrol in nieuwe komedie In The Long Run

Idris Elba bedenkt en speelt hoofdrol in nieuwe komedie In The Long Run

Idris Elba gaat de hoofdrol spelen in de door hem bedachte komedieserie In the Long Run. De serie is losjes gebaseerd op de jeugd van de boomlange acteur.

Idris Elba’s productiemaatschappij, Green Door Pictures, en de productiemaatschappij van Stephen Frey Sprout Pictures gaan de nieuwe serie produceren voor Sky. Idris Elba, bekend van onder andere de serie Luther, gaat zelf de hoofdrol spelen.

De serie zal zich afspelen in de jaren ‘80 en gaat over de familie Easmon uit Seirra Leone, die in Londen gaan wonen. Elba speelt vader Walter, die in een fabriek werkt samen met Bill Bailey (Hustle), die de rol speelt van buurman en vriend Bagpipes. Het leven van Walter krijgt een heel andere wending als de broer van Walter, Valentine, in Engeland aankomt en voor nogal wat chaos zorgt in de familie.

De serie wordt ook geproduceerd door Gina Carter (Moone Boy) en Charlie Hanson (Derek), de regisseur zal Declan Lowney (Little Britain) worden. Wanneer de serie uitgezonden gaat worden en uit hoeveel afleveringen deze zal bestaan, is nog niet bekendgemaakt.

Idris Elba in een zelfbedachte komedie, een serie om op je wensenlijst te zetten?


Embed from Getty ImagesIdris Elba
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Sproet2jes
Sproet2jes 9 oktober 2017, 14:48
Ja zeker, Idris Elba, dat wil ik niet missen.-(hoewel ik wel benieuwd ben, wat het genre aangaat: 'komedie'.. maar dat zal hij vast ook prima kunnen.;))
Log in om een reactie achter te laten