Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in oktober 2017

Net als in september hebben we alle* nieuwe series die in oktober 2017 uitkomen voor je op een rijtje gezet.

Extinct (2017)

Te zien vanaf: Zondag 1 oktober bij BYU Television.
Het verhaal: Extinct (2017) speelt zich 400 jaar na de uitroeiing van de mensheid op aarde af en volgt een groep mensen die weer zijn teruggebracht door de buitenaardse bevolking van de aarde. Volg de strijd van deze mensen met de aliens die verantwoordelijk waren voor het einde van de mensheid en kom erachter waarom de buitenaardse de mens heeft teruggebracht naar aarde.
De cast: Chad Michael Collins, Vicroria Atkin, Jaclyn Hales, Jake Stormoen, Jack DePew, Yorke Fryer en Matthew Bellows.


Ghosted

Te zien vanaf: Zondag 1 oktober bij FOX.
Het verhaal: In Ghosted zien we twee tegenpolen - een cynische scepticus en een geniale "volgeling" van het bovennatuurlijke, die worden gerekruteerd om onverklaarbare fenomenen in Los Angeles te gaan onderzoeken.
De cast: Craig Robinson, Adam Scott, Ally Walker en Adeel Akhtar.


Wisdom of the Crowd

Te zien vanaf: Zondag 1 oktober bij CBS.
Het verhaal: In Wisdom of the Crowd creëert een technologische uitvinder een toonaangevende crowd-sourcing icon om de moord van zijn eigen dochter op te lossen, maar ook om de criminaliteit op te lossen in San Francisco. Hij creëert hij een platform voor mensen over de hele wereld om bewijzen van criminele onderzoeken in te dienen en te evalueren. Hij lanceert een nieuw bedrijf met een staf vol passievolle specialisten en deskundigen, die soms buiten de grenzen van de wet werken - uiteindelijk revolutionaire misdaadoplossing in de Bay Area.
De cast: Jeremy Piven, Richard T. Jones, Natalia Tena, Monica Potter, Jake Matthews en Blake Lee.


Ten Days in the Valley

Te zien vanaf: Zondag 1 oktober bij ABC.
Het verhaal: In Ten Days in the Valley wordt het leven van een televisieproducent ingewikkeld gemaakt nadat haar jonge dochter verdwijnt in het midden van de nacht en de twee werelden die ze probeert te navigeren, hevig botsen.
De cast: Kyra Sedgwick, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Erika Christensen, Felix Solis, Malcom-Jamal Warner, Abigail Priowsky, Francois Battiste, Josh Randall en Kick Gurry.


9JKL

Te zien vanaf: Maandag 2 oktober bij CBS.
Het verhaal: Josh is in 9JKL een pas gescheiden man en acteur die zich van project naar project begeeft. Hij verhuist terug naar huis, New York om te hergroeperen in een appartement ingeklemd tussen zijn ouders en het gezin van zijn broer. Als hij weer helemaal op de been is , wordt hij geconfronteerd met zijn meest uitdagende rol tot nu toe: een goede zoon en broer zijn, en de familie onder controle houden. Als ze letterlijk van beide zijden op hem afkomen, beseft hij dat hij dringend behoefte heeft aan 'n aantal grondregels, omdat zijn liefde er altijd voor hen zal zijn.
De cast:Elliot Gould, Mark Feuerstein, Linda Lavin, Matt Murray, Albert Tsai, Liza Lapira en David Walton.


The Gifted

Te zien vanaf: Maandag 2 oktober bij FOX.
Het verhaal: The Gifted gaat zich focussen op een familie, waarvan de kinderen mutanten zijn. Ze vluchten voor de overheid en sluiten aan bij ondergronds netwerk van mutanten.
De cast: Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Stephen Moyer, Percy Hynes White, Sean Teale, Jamie Chung, Emma Dumont, Blair Redford, Coby Bell en Elena Satine.


The Mayor (2017)

Te zien vanaf: Dinsdag 3 oktober bij ABC.
Het verhaal: The Mayor volgt de jonge rapper Courtney Rose (Brandon Micheal Haal), die een grote doorbraak nodig heeft. Maar hij houdt van muziek maken in zijn kleine appartement en begint een publiciteitsstunt. Hij stelt zichzelf kandidaat om burgemeester te worden van zijn geboortestad in Californië.
De cast: Brandon Michael Hall, Lea Michele, Yvette Nicole Brown, Bernard David Jones en Marcel Spears.


Kevin (Probably) Saves the World

Te zien vanaf: Dinsdag 3 oktober bij ABC.
Het verhaal: Kevin wordt in Kevin (Probably) Save the World door God belast met een missie om de wereld te redden.
De cast:Jason Ritter, JoAnne Garcia Swisher, Kimberly Hebert Greogory, J. August Richards, Chloe East, Joanna Garcia, India de Beaufort en Dustin Ybarra.


Ghost Wars

Te zien vanaf: Donderdag 5 oktober bij Syfy.
Het verhaal: Ghost Wars speelt zich af in een afgelegen stad in Alaska, dat is overlopen met paranormale krachten. De serie focust zich op de plaatselijke verstotene, Roman Mercer, die de vooroordelen van de stad en zijn eigen demonen moet zien te overwinnen als hij zich moet wapenen tegen zijn onderdrukte psychische krachten en iedereen moet redden van een massa spoken die dreigen iedereen te vernietigen.
De cast: Vincent D’Onofrio, Avan jogia, Kim Coates, Meatloaf en Kristin Lehman.


Subarra

Te zien vanaf: Vrijdag 6 oktober bij Netflix.
Het verhaal: In Subarra wordt een badplaats in de buurt van Rome een gokparadijs en het strijdtoneel voor een machtige familie, de maffia en corrupte politici.
De cast: Claudia Gerini, Filippo Nigro, Adamo Dionisi, Alessandra Bori, Francesco Acquaraoli, Giacomo Ferrara en Eduardo Valdamini.


Superstition

Te zien vanaf: Vrijdag 6 oktober bij Syfy.
Het verhaal: Superstition centreert zich rond de familie Mosley, eigenaren van het enige uitvaartcentrum in een fictieve stad aan de rand van New Orleans, waar ze ook de donkere geheimen en de geschiedenis van de stad bewaren. Bekend om zijn spookhuizen, verhoogde begraafplaatsen, vreemde stedelingen en een rijke geschiedenis van ongebruikelijke verschijnselen, is de stad ook een verzamelplaats voor 's werelds donkerste manifestaties van angst, begeleid in de wereld door een oude mysterieuze mannelijke factor, The Dredge genoemd.
De cast: Diamond Dallas Page, Mario Van peebles, Dementria McKinney, William Earl Brown, Robinne Lee, Morgana Van Peebles, TC. Carter en Brad James.

The Ancient Magus' Bride

Te zien vanaf: Zondag 8 oktober bij Crackle.
Het verhaal: Hatori Chise is in The Ancient Magus' Bride slechts 16, maar heeft ze veel meer dan de meeste verloren. Met familie noch hoop, lijken alle deuren gesloten te zijn voor haar. In haar donkerste uur, verschijnt er een mysterieuze magiër voor Chitose, die haar een kans aanbiedt die ze niet kan afslaan. Deze magiër, die dichter bij de demon dan menselijke lijkt, zal hij haar het licht brengen dat ze wanhopig zoekt, of verdrinkt ze in steeds diepere schaduwen?
De cast: Ryouta Takeuchi, Atsuni Tanezaki, Yuuko Kaida en Misaki Kuno.


Valor (2017)

Te zien vanaf: Maandag 9 oktober bij The CW.
Het verhaal: In Valor zien we hoe de grenzen tussen de militaire discipline en het menselijke verlangen worden getest op een Amerikaanse basis waar elite helikopterpiloten worden getraind voor internationale en nationale missies. We zien ook flashbacks naar een mislukte missie met een van de eerste vrouwen in dit team, wat er voor zorgt dat persoonlijke en overheidsgeheimen worden ontrafeld. Maar er is ook een missie om een groep vermiste soldaten te redden.
De cast: Matt Barr, Christina Ochoa, Charlie Barnett, Nigel Thatch en Melissa Roxburgh.


Dynasty (2017)

Te zien vanaf: Woensdag 11 oktober bij The CW.
Het verhaal: De reboot van Dynasty (2017) volgt twee van de rijkste gezinnen van Amerika, de Carringtons en de Colbys, zoals zij voor controle over hun fortuin en hun kinderen vechten. De serie richt zich op Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington, en haar vroeger stiefmoeder Cristal, een Spaanse vrouw die met deze WASP-familie en de meest krachtige klasse van Amerika trouwt.
De cast: James Mackay, Elizabeth Gillies, Grant Show, Nathalie Kelley, Robert Chrisopher Riley, Rafael de La Fuente, Alan Dale en Sam Adegoke.


Mindhunter

Te zien vanaf: Vrijdag 13 oktober bij Netflix.
Het verhaal: In Mindhunter starten twee FBI agenten een gevaarlijk onderzoek om het brein van 's werelds zwaarste criminelen te doorgronden en zo het schokkende antwoord op deze vraag te ontdekken.
De cast: Anna Trov, Jonathan Groff en Holt McCallany.


Lore

Te zien vanaf: Vrijdag 13 oktober bij Amazon.
Het verhaal: In de serie Lore zien we schokkende verhalen die gebaseerd zijn op echte mensen en gebeurtenissen die hebben geleid tot veel van onze hedendaagse mythes en legendes.
De cast: Caroline Arapoglou, Mark Ashworth, John Byner.


White Famous

Te zien vanaf: Zondag 15 oktober bij Showtime.
Het verhaal: Een jonge Afro-Amerikaanse komiek stijgt in White Famous onder de rangen in de stand-up wereld en zet zich schrap voor "break-out" roem.
De cast: Utkarsh Ambudkar, Jacob Ming-Trent en Jay Pharoah.


Britannia

Te zien vanaf: Maandag 16 oktober bij Sky Atlantic (UK).
Het verhaal: Britannia is een dramaserie die plaatsvindt in 43AD als het Romeinse Keizerlijke Leger, vastberaden en angstaanjagend, terugkeert om het Keltische hart van Britannia te heroveren. Britannia is een mysterisch land dat wordt geregeerd door warrior-vrouwen en krachtige druïden, die de kracht van de onderwereld kunnen gebruiken.
De cast: David Morrissey, Kelly Reilly, Nikolaj Lie Kaas.


Loudermilk

Te zien vanaf: Dinsdag 17 bij oktober bij AUDIENCE Network.
Het verhaal: Loudermilk is een alcoholisme- en drugsmisbruiktherapeut met een extreem negatieve houding. Hij is meedogenloos ongecensureerd en weet iedereen tegen zich in het harnas te jagen. Alhoewel hij zijn drankgebruik onder controle heeft, is zijn leven één stap vooruit en twaalf stappen terug.
De cast: Viv Leacock, Jackie Flynn en Timothy Webber.


Eilandpraat

Te zien vanaf: Donderdag 26 oktober bij RTL 5.
Het verhaal: Expeditie Eilandpraat is een live praatprogramma bij RTL5. Het programma zie je elke week gelijk na afloop van de uitzending van Expeditie Robinson. Er wordt over de laatste uitzending gediscussieerd, nagepraat, geanalyseerd en gespeculeerd door diverse oud-Robinson kandidaten en de afvaller van de week.

Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in oktober 2017 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_monic37
28 sep 2017 14:25 -
hmmm, ik vrees dat het merendeel geen lang leven zal kennen. Ik ga in ieder geval proberen Wisdom of the crowd (lijkt een beetje op CSI Cyber?) en Mindhunter te volgen. Maar mijn cancellation-radar gaat bij alle hierboven genoemde series heel hard rinkelen... Ik denk niet dat er veel een heel seizoen/vervolg krijgen.
Reageer
avatar_anonymous
29 sep 2017 01:52
Inderdaad, en dan vaak de serie die jij wel volgt en juist die stopt halverwege of krijgt geen nieuw seizoen...

Annoying..
Reageer
avatar_GoonerJenny
28 sep 2017 14:28 -
Ben heel benieuwd naar Mindhunter, trailer zag er goed uit. En ga The Gifted en Dynasty proberen.
Reageer
avatar_H3nDri3
28 sep 2017 15:04 -
Het verhaal van Extinct klinkt veelbelovend, maar ben bang dat het er te goedkoop gaat uitzien en ook een gebrek aan acteertalent kan deze serie gaan opbreken.

Ghosted, The Gifted ga ik ook een kans geven, net als de Netflix series, behalve die tekenfilm.

Lore en Britannia daar wacht ik nog even mee.
Reageer
avatar_anonymous
29 sep 2017 01:39 -
Ik ga The Gifted en Mindhunter zeker proberen, deze spreken mij wel aan. Ghosted wordt volgens mij leuk ipv spannend, of dat moet de insteek zijn ?

Betreft de rest, ja alles heeft wel iets wat aanspreekt, maar kan niet alles volgen en heb ook niet meer alle zenders...

Netflix abonnementje...
Reageer
avatar_Sproet2jes
29 sep 2017 18:27 -
Ten Days in the Valley ben groot fan van Kyra Sedgwick -(The Closer)- en Wisdom of the Crowd lijkt me ook wel wat.
Ga ook Superstition,The Gifted, Britannia en Mindhunter proberen.
Reageer

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03