Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Een script, twee pilots en twee nieuwe series voor Amazon

Een script, twee pilots en twee nieuwe series voor Amazon

Amazon heeft twee sitcom-pilots, een komedie- en dramaserie en een script besteld. Sommige van die bestellingen hebben bekende namen die er aan meewerken.

Als eerste heeft Amazon twee nieuwe sitcom-pilots besteld. De eerste is Making Friends van Carter Bays en Craig Thomas (How I Met Your Mother). Making Friends wordt de eerste poging van Amazon om een multi-camera sitcom te maken. Upload van Greg Daniels (The Office) is de tweede komediepilot die Amazon heeft besteld. Helaas is er niet veel meer bekendgemaakt over de nieuwe pilots.

De nog naamloze komedie waar wel direct een serie van is besteld, is bedacht door Alan Young (Master of None) en Matt Hubbard (30 Rock). De hoofdrollen worden gespeeld door Fred Armisen (Portlandia) en Mya Rudolph (Saturday Night Live), beiden zullen ook fungeren als producenten van de serie. De hoeveelheid afleveringen is nog niet bekendgemaakt, wel dat elke aflevering 30 minuten gaat duren.

Tong Wars is de nieuwe dramaserie van Amazon die een volledige seizoen krijgt met afleveringen van elk 60 minuten. Tong Wars speelt zich af in San Francisco in de negentiende eeuw en volgt verschillende Aziatische maffiafamilies in Chinatown. Tong Wars is bedacht door Paul Attanasio (House MD, Bull) en de regisseur is Wong-Kar Wai (In The Mood for Love).

Tot slot heeft Amazon een script besteld (zonder pilot) van The Boys, dat is geschreven door Supernatural-bedenker Eric Kripke. Het verhaal is gebaseerd op de comic van Garth Ennis (Preacher). Seth Rogen en Evan Goldberg, ook van Preacher, zullen produceren en mogelijk ook regisseren.

Welke serie van Amazon gaat het het verst schoppen, denk jij?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten