Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe The CW-serie Black Rose geproduceerd door Drew Barrymore

Nieuwe The CW-serie Black Rose geproduceerd door Drew Barrymore

Drew Barrymore heeft de smaak te pakken op de televisie. Ze gaat binnenkort de nieuwe The CW-horrorserie Black Rose produceren.

Barrymore speelt op dit moment nog de hoofdrol in de komische Netflix-horrorserie Santa Clarita Diet. In de de nieuwe anthologieserie Black Rose werkt ze samen met Jill Blotevogel (Scream, Patriot). De twee zoeken vrouwelijke schrijvers en regisseurs om samen aan de ‘all-female’-serie te gaan werken.

Het zal niet de eerste The CW-serie worden waar men vanuit een vrouwelijk perspectief werkt, maar in Black Rose zullen ook vrouwen achter de schermen een kans krijgen in een genre waar ze slecht of helemaal niet aan de bak komen. In Black Rose worden de diepste angsten van de mens, met klassieke thema’s als schuld, jaloezie, onderdrukking, paranoia, krankzinnigheid, overleven en seksuele obsessie vanuit een modern en uitsluitend vrouwelijk perspectief aan het publiek getoond.

Blotevogel schrijft het script voor de pilot en zal samen met Jamie Denenberg en Kevin Abrams uitvoerend produceren. Horror, net als de meeste andere genres, zijn voor vrouwen een gebied waar vrouwelijke schrijvers en producenten lastig door kunnen breken. Black Rose wil dit veranderen. Black Rose Anthology combineert het genre met een vrouwelijk perspectief, een combinatie die The CW al in The Vampire Diaries en iZombie heeft laten zien.

Zou een horrorserie enger kunnen zijn gemaakt vanuit het perspectief van een vrouw?


Embed from Getty ImagesJill Blotevogel
Embed from Getty Images
Drew Barrymore
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten