Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
La La Land regisseur maakt nieuwe Netflix-serie

La La Land regisseur maakt nieuwe Netflix-serie

Oscarwinnaar Damien Chazelle gaat voor Netflix een nieuwe muzikale serie maken genaamd The Eddy.

De nieuwe serie The Eddy wordt beschikbaar gemaakt voor abonnees van Netflix wereldwijd en het eerste seizoen krijgt acht afleveringen, waarvan de eerste twee geregisseerd door Chazelle. Chazelle zal samen met Alan Poul (The Newsroom, Six Feet Under) ook gaan optreden als uitvoerend producent.

The Eddy is geschreven door BAFTA-winnaar Jack Thorne (National Treasure, This Is England ‘90). The Eddy is een muzikale dramaserie die zich afspeelt in het hedendaagse multiculturele Parijs en de huisband en eigenaar van een nachtclub staan, naast het chaotische Parijs, centraal in deze serie. De muziek wordt gemaakt door Grammy-winnaar Glen Ballard (The Polar Express).

The Eddy wordt opgenomen in Frankrijk en er worden drie talen gesproken: Frans, Engels en Arabisch. Netflix vertelt: “Van de intense, complexe relatie tussen een jazzdrummer en zijn docent in Whiplash, tot zijn meeslepende duo van liefde in Los Angeles in La La Land, het werk van Damien is emotioneel en meeslepend. Zijn projecten hebben elk een eigen ritme en we zijn erg blij voor hem, Jack, Glen, Alan en het productieteam, die hun visie in de vorm van The Eddy naar Netflix brengen. We zijn erg blij dat hij The Eddy in Frankrijk zal opnemen en dat we dit gedurfde, wereldse en meertalige drama naar onze kijkers van over heel de wereld zullen brengen.”

Chazelle voegt toe: “Ik heb er altijd van gedroomd om te mogen filmen in Parijs, dus ik ben dubbel zo gelukkig om samen met Jack, Glen en Alan dit verhaal te mogen vertellen en dat 'The Eddy' een thuis heeft gevonden bij Netflix.” Wanneer The Eddy te zien zal zijn is nog niet bekendgemaakt, ook is er nog niets bekend over de castleden.

Is The Eddy een serie die jij gaat kijken?


Embed from Getty ImagesDamien Chazelle
Embed from Getty ImagesGlen Ballard
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten