Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Glenn Geller keert terug naar CBS voor nieuwe CIA dramaserie

Glenn Geller keert terug naar CBS voor nieuwe CIA dramaserie

Drie maanden nadat hij zich terug trok als president van CBS entertainment, is Glenn Geller weer terug voor het maken van een CIA-dramaserie van Barbara Hall.

Geller zal samen met Hall (Madam Secretary) een serie gaan ontwikkelen voor de netwerk- en studiotegenhanger, CBS Television Studios. Family Business zal de terugkeer van Geller markeren als de eerste serie-aankoop sinds hij in mei is afgetreden, na een hartaanval die hem buitenspel zettn tijdens het drukke upfront-seizoen. Met deze stap keert Geller terug naar zijn roots, met een producerende deal en zal hij zich focussen op ontwikkeling.

Family Business wordt omschreven als een multigeneratie-CIA-spionnen-dramaserie, gezien door de ogen van de jongste generatie; drie volwassen broers en zusters die moeite hebben met rivaliteit, geheimen en het drukken van hun stempel op de inlichtingendienst-gemeenschap.

Hall, ook bekend van Judging Amy en Joan of Arcadia, zal het script gaan schijven en naast Geller uitvoerend gaan produceren voor CBS Television Studios. Geller werd in mei als entertainment president vervangen door Kelly Kahl.

Wat denk jij van deze stap van Geller? Kan hij meer creativiteit kwijt als ontwikkelaar en zal dat te zien zijn in Family Business?


Embed from Getty ImagesGlenn Geller
Embed from Getty ImagesBarbara Hall
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten