Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Old Man: Samuel L. Jackson's eerste vaste hoofdrol in een serie

Old Man: Samuel L. Jackson's eerste vaste hoofdrol in een serie

Hier en daar heeft Samuel L. Jackson wel wat voor de televisie gedaan, maar Old Man wordt zijn eerste echte televisiehoofddrol.

Old Man, gebaseerd op het boek van Thomas Perry, zorgt ervoor dat ras-acteur Samuel L. Jackson de overstap naar televisie maakt. Begin 2017 verscheen het boek die Jonathan Steinberg (Black Sails) tot serie heeft bewerkt. Die bewerking lieten Perry en Steinberg lezen aan Jackson. Volgens bronnen was Jackson (Pulp Fiction, Django, Jackie Brown) onder de indruk en heeft direct getekend voor zijn eerste vaste hoofdrol in een televisieserie.

Old Man lijkt ook op het lijf te zijn geschreven voor Jackson. Het draait om de gepensioneerde weduwnaar Dan Chase (Jackson). Vijfendertig jaar geleden was Chase als officier in het leger betrokken bij een mislukte operatie in Libië. Hij verdween vervolgens van de radar, maar de mensen die hem toen dood wilden, lijken hem nu weer gevonden te hebben.

Waar Old Man te zien zal zijn, is nog niet bekend. De serie is al aangeboden aan zenders en Video on Demand diensten als FX, HBO, Showtime, Netflix, Amazon en Hulu. Warren Littlefield (The Handmaid’s Tale) doet in ieder geval dienst als producent.

Is een vertolking door Samuel L. Jackson reden voor jou om deze serie te kijken?


Samuel L. Jackson
Embed from Getty Images
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

Sproet2jes
Sproet2jes 1 augustus 2017, 18:20
Ja ik ga kijken, steengoeie acteur Samual L. Jackson.
crix
crix 2 augustus 2017, 07:49
zekers
anonymous
anonymous 2 augustus 2017, 08:39
Lijkt me wel wat.
E71
E71 2 augustus 2017, 12:13
Ik geef het in ieder geval een kans
petra1
petra1 2 augustus 2017, 14:37
ja, ga zeker kijken.
Log in om een reactie achter te laten