Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Overzicht nieuwe series in augustus 2017

Net als in juli hebben we alle nieuwe series die in augustus uitkomen voor je op een rijtje gezet.*

The Sinner

Te zien vanaf: Woensdag 2 augustus bij USA Network.
Het verhaal: The Sinner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr en gaat over een jonge moeder die plotseling overvallen wordt door een vlaag van woede en daardoor een openbare daad van geweld pleegt. Het incident is de start van een verrassende misdaad thriller, waar de vraag niet wie of wat is – maar waarom? Een losgeslagen onderzoeker raakt geobsedeerd door de zaak en het ontdekken van de motieven van de vrouw en samen bewandelen zij een pad in haar psyche en naar de verborgen geheimen uit haar verleden.
De cast: Jessica Biel en Bill Pulmann.
Video on youtube


What Would Diplo Do?

Te zien vanaf: Donderdag 3 augustus bij Viceland.
Het verhaal: What Would Diplo Do? Is een serie gebaseerd op Diplo's 'A Day in the Life' concert promo.
De cast: James Van Der Beek
Video on youtube


Life of Kylie

Te zien vanaf: Zondag 6 augustus bij E!.
Het verhaal: Life of Kylie volgt het leven van de mode-ondernemer en de reality-tv-persoonlijkheid Kylie Jenner, omdat ze zich bezighoudt met het runnen van een bedrijf, terwijl zij een normaal leven en haar nauwe vriendschap met Jordyn Woods behoudt. In een verklaring over het krijgen van haar eigen serie, merkt Jenner op: "De laatste paar jaar is zo'n geweldige reis met de steun van mijn fans geweest.". Ze voegt ook toe: "Deze show laat me toe om hen een kijkje te geven in al het spannende waar ik mee bezig ben, evenals persoonlijke tijd met vrienden.
De cast: Kylie Jenner en Jordyn Woods.
Video on youtube


Mr. Mercedes

Te zien vanaf: Woensdag 9 augustus bij AUDIENCE Network.
Het verhaal: Mr. Mercedes is gebaseerd op een boek van Stephen King. Een gek rijdt in op een groepje werkzoekenden aan een jobbeurs. Een aantal mensen sterven, en een heleboel mensen raken ernstig gewond. Politierechercheur Bill Hodges wordt op de zaak gezet. Hodges werkt tot aan zijn pensioen aan de zaak, maar geraakt geen stap dichter bij de dader. Enkele jaren na zijn pensioen heeft Hodges het moeilijk en denkt hij eraan om uit het leven te stappen, wanneer de Mercedes-killer contact met Hodges opneemt om hem het laatste duwtje in de rug te geven om zelfmoord te plegen. Hodges gaat niet mee in het zieke spelletje van de Mercedes-killer en besluit om terug op onderzoek uit te gaan om een nieuwe slachtpartij te voorkomen.
De cast: Brendan Gleeson, Harry Treadaway, Ann Cusack en Justine Lupe.
Video on youtube


Atypical

Te zien vanaf: Vrijdag 11 augustus bij Netflix.
Het verhaal: In Atypical draait het om Sam. Hij is een achttienjarige autistische jonge man die een grappige, maar pijnlijke tocht begint naar zelfbewustzijn, liefde en onafhankelijkheid.
De cast: keir Gilchrist, Jennifer Jason Leigh, Michael Rapaport en Amy Okuda.
Video on youtube


Get Shorty

Te zien vanaf: Zondag 13 augustus bij EPIX.
Het verhaal: De avonturen van een tot maffiafiguur gedwongen filmproducer in Hollywood. Get Shorty is gebaseerd op de roman van Elmore Leonard's en daaropvolgende gelijknamige film.
De cast: Ray Romano en Chris O’Dowd.
Video on youtube


Marlon

Te zien vanaf: Woensdag 16 augustus bij NBC.
Het verhaal: Marlon is een dramedy losjes geïnspireerd op het leven van Marlon Wayans.
De cast: Marlon Wayans, Bresha Webb, Essence Atkins en Amir O’Neil.
Video on youtube


Marvel's The Defenders

Te zien vanaf: Vrijdag 18 augustus bij Netflix.
Het verhaal: Het moment waarop de helden uit Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist bij elkaar komen nadert. In Marvel's The Defenders vormen ze gezamenlijk een front, met als doel om New York City te redden. Al een paar jaar kunnen we op Netflix genieten van de Marvel-series en zoals was aangekondigd komen ze in Marvel's The Defenders samen. Behalve de vier Defenders zullen we nog meer bekende gezichten uit Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist zien. The Punisher is er daar bijvoorbeeld één van. De schurk die New York City bedreigt is Alexandra.
De cast: Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter, Finn Jones Carrie Ann-Moss en Sigourney Weaver.
Video on youtube


Disjointed

Te zien vanaf: Vrijdag 25 augustus bij Netflix.
Het verhaal:Na het zien van de eerste beelden is duidelijk: Disjointed wordt een merkwaardige, maar komische serie. Ruth is de eigenaresse van een coffeeshop in Los Angeles. Samen met haar zoon houdt de voormalige advocate de boel draaiende. Als advocate maakte zij zich hard voor de legalisering van marihuana en dus hoeft het je niet te verbazen dat Ruth bijna 24/7 high is.
De cast: Kathy Bates, Tone bell, Dougie Baldwin, Aaron Clifton Moten en Elizabeth Alderfer.
Video on youtube


The Tick

Te zien vanaf: Vrijdag 25 augustus bij Amazon.
Het verhaal: In de Tick zien we Griffin Newman als The Ticks voormalige rechterhand Arthur. Hij is er van overtuigd dat zijn stad geregeerd wordt door een machtige slechterik die eerder dood werd verklaard. Maar wat kan deze boekhouder doen als iedereen hem voor gek uitmaakt? Hij zoekt zijn oude partner The Tick op, die aan geheugenverlies blijkt te leiden.
De cast: Peter Serafinowicz, Griffin Newman, Valorie Curry, Ryan Woodle, Kahlil Ashanti en Paul Moon.
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in augustus 2017 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie wordt, denk jij, vernieuwd, gecanceld of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of als er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.



Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

Brandy
Brandy 27 juli 2017, 14:07
Zeer zeker Mercedes en The Sinner
renzoroy
renzoroy 27 juli 2017, 14:23
The Sinner, Mr Mercedes, Atypical, Get Shorty (mits die net zo goed is als de 2 films) en Disjointed. Ook HBO's Room 104 die morgen begint ben ik benieuwd naar. The Tick lijkt mij niks, Life of Kylie.... ja nog een who cares reality show over die ... kardashians/jenner familie.. :/ Marlon zal wel weer net zo flauw zijn als al de Wayans films...
svandenberg86
svandenberg86 27 juli 2017, 14:43
Ik ben erg nieuwsgierig naar Mr. Mercedes en The Sinner.
Marvel's The Defenders zal ik waarschijnlijk in dat weekend helemaal afkijken.
anonymous
anonymous 27 juli 2017, 15:37
Mr.Mercedes en The Defenders. De rest lijkt me niks.
KANAN
KANAN 27 juli 2017, 16:05
Geen toppers helaas maar zal er een paar kijken
Sproet2jes
Sproet2jes 27 juli 2017, 21:54
Mr. Mercedes, The defenders, Disjointed & The Sinner...Gaat ik allemaal bekijken of t wat is. Oja en Get Shorty. Ben t meest nieuwsgierig nr Mr. Mercedes
Log in om een reactie achter te laten