Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Herbie, de beroemde Volkswagen Kever, krijgt een serie

Disney XD is bezig met een serie rond Herbie, een Volkwagen Kever, waar al eerder films van zijn gemaakt.

The Love Bug was de eerste in een vierdelige filmreeks met Herbie in het stralende middelpunt. De Kever van Volkswagen kwam voor het eerst op het witte doek in 1969, daarna volgden er nog drie films. Ook kwamen er twee reboots, Herbie: Fully Loaded uit 2005, met onder andere Lindsay Lohan, was daar één van. In 1982 verscheen er een serie van vijf afleveringen, van telkens een uur. In 1997 verscheen de televisiefilm The Love Bug.

De serie zal worden geschreven door Travis Braun, en hij gaat samen met Tom Burkhard en Matt Dearborn de serie ook produceren. Wie de hoofdpersoon gaat worden, naast Herbie, is nog niet bekend. Er wordt gezocht naar een jongen of meisje om de rol van Lili of Landon Reed te spelen.

Herbie is speciaal, omdat hij een eigen persoonlijkheid en een eigen wil heeft. Zijn rijvaardigheid is uitmuntend en hij neemt deel aan autowedstrijden. Zijn auto onderscheidt zich door de rood-wit-blauwe streep en het nummer 53 op de voorkant en de deuren.

Het hoofdpersonage wordt omschreven als: deel wetenschapper, deel ondernemer en deel durfal. De ouders zijn vermist als de serie begint, en hun kind (m/v) ontdekt al snel dat zij onderdeel uitmaakten van een geheim regeringsproject dat te maken had met een pratende auto met de naam Herbie. Criminelen zijn datzelfde project op het spoor.

Ken je de films? Is een serie als Herbie wat voor jou?


Herbie
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

anonymous
anonymous 30 juni 2017, 12:07
Aangezien het voor DisneyXD is zal het vooral op kinderen gericht zijn. Ben al geen fan de films en op een nog kinderlijke versie dan de films zit ik al helemaal niet te wachten.
cock1959
cock1959 30 juni 2017, 12:50
ik vond de eerste film geweldig, die ging ik samen met mijn moeder in de bios kijken, en mijn pa nam mijn broer en zus mee naar een film 16+ (oorlogsfilm)
ik kijk er naar uit #jeugdsentiment
JanWillemK
JanWillemK 1 juli 2017, 15:38
Ik dacht dat Herbie dat gele wagentje was.. Hoe heette die dan ook alweer?
anonymous
anonymous 1 juli 2017, 16:01
Brum?

Dat zie ik weleens als ik op neefjes en nichtjes pas.
JanWillemK
JanWillemK 1 juli 2017, 17:44
Ja, dat is het!
ThomasNL92
ThomasNL92 1 juli 2017, 23:15
Dat zeggen ze allemaal H3ndri3 ;)
anonymous
anonymous 2 juli 2017, 13:01
Kan hier toch moeilijk gaan toegeven dat ik zelf altijd kijk met een glaasje ranja ☺
Log in om een reactie achter te laten